Jason Bradley zette 2019 in met zijn nieuwe full-cd 'That's Life', een verzamelalbum met 21 grote hits van o.a. Piet Veerman, Engelbert Humperdinck, Ann Christy, Dean Martin, Michael Bublé, René Froger en André Hazes. De volbloed entertainer neemt voor zijn nieuwe single een hit van Will Tura onder handen. De Keizer van het Vlaamse lied scoorde in 1992 een stevige hit in Vlaanderen met het Sirtaki-gevoelige Helena. Dat wil Bradley graag overdoen.

Ideale feestsingle

De 41-jarige zanger uit Aalter staat erom bekend dat hij een grote variatie aan muziek kan brengen, van de mooiste Engelstalige crooners tot de grootste feestmuziek. Met 'Helena' heeft hijde ideale single klaar om elk feestje op gang te brengen. "Het liedje 'Helena' is pure ambiance en entertainment", vertelt Jason Bradley.

"Dat zit me in het bloed", gaat hij verder. "Op 18-jarige leeftijd trok ik naar het zonnige Mallorca om er als entertainer te werken in hotels. Ik leerde er alle kneepjes van het vak en trad er ook jarenlang op met een heel succesvolle onemanshow. Ik bracht nummers van o.a. Elvis Presley, Frank Sinatra, Dean Martin en Neil Diamond. Ook in België sloeg dat aan. Door de steeds toenemende vraag naar optredens in België keerde ik terug naar hier. Ik bracht ook al met succes meerdere Nederlandstalige nummers en albums uit. Ik denk dat 'Helena' wel eens mijn grootste hit zou kunnen worden, met veel dank aan Will Tura." (PADI)

'Helena' kan je beluisteren en downloaden op alle grote streamingsplatformen.

Jason Bradley zette 2019 in met zijn nieuwe full-cd 'That's Life', een verzamelalbum met 21 grote hits van o.a. Piet Veerman, Engelbert Humperdinck, Ann Christy, Dean Martin, Michael Bublé, René Froger en André Hazes. De volbloed entertainer neemt voor zijn nieuwe single een hit van Will Tura onder handen. De Keizer van het Vlaamse lied scoorde in 1992 een stevige hit in Vlaanderen met het Sirtaki-gevoelige Helena. Dat wil Bradley graag overdoen.De 41-jarige zanger uit Aalter staat erom bekend dat hij een grote variatie aan muziek kan brengen, van de mooiste Engelstalige crooners tot de grootste feestmuziek. Met 'Helena' heeft hijde ideale single klaar om elk feestje op gang te brengen. "Het liedje 'Helena' is pure ambiance en entertainment", vertelt Jason Bradley."Dat zit me in het bloed", gaat hij verder. "Op 18-jarige leeftijd trok ik naar het zonnige Mallorca om er als entertainer te werken in hotels. Ik leerde er alle kneepjes van het vak en trad er ook jarenlang op met een heel succesvolle onemanshow. Ik bracht nummers van o.a. Elvis Presley, Frank Sinatra, Dean Martin en Neil Diamond. Ook in België sloeg dat aan. Door de steeds toenemende vraag naar optredens in België keerde ik terug naar hier. Ik bracht ook al met succes meerdere Nederlandstalige nummers en albums uit. Ik denk dat 'Helena' wel eens mijn grootste hit zou kunnen worden, met veel dank aan Will Tura." (PADI)'Helena' kan je beluisteren en downloaden op alle grote streamingsplatformen.