De uitstap en organisatie werd mede mogelijk gemaakt door Ann van het Buurtwinkeltje in Aalter-brug. Om 13 uur begon de show en in een mum van tijd stond er een massa volk aan het podium. Er werd zelfs voor extra beveiliging gezorgd, omdat de massa te groot werd. Buiten de Duitsers waren er veel Belgen aanwezig, maar wat enorm opviel - volgens Chris en Jason - was dat er ook veel Engelse toeristen aanwezig waren. Na de show werd het muzikale duo links en rechts aangesproken door het internationale publiek met de boodschap dat ze het super vonden.

Chris op het podium in Aachen. En volk dat er was., GF
Chris op het podium in Aachen. En volk dat er was. © GF

Jason Bradley en Chris Clark zijn beiden van Aalter. Ze treden al vele jaren op, maar ze stonden nog niet vaak op hetzelfde podium. Vorige zomer leerden ze elkaar beter kennen tijdens een optreden in Aalter. Daar ontstond een collegiale vriendschap. Wie weet, staan ze in de toekomst wel eens samen op het podium ? Een eerste duet ?

De uitstap en organisatie werd mede mogelijk gemaakt door Ann van het Buurtwinkeltje in Aalter-brug. Om 13 uur begon de show en in een mum van tijd stond er een massa volk aan het podium. Er werd zelfs voor extra beveiliging gezorgd, omdat de massa te groot werd. Buiten de Duitsers waren er veel Belgen aanwezig, maar wat enorm opviel - volgens Chris en Jason - was dat er ook veel Engelse toeristen aanwezig waren. Na de show werd het muzikale duo links en rechts aangesproken door het internationale publiek met de boodschap dat ze het super vonden.Jason Bradley en Chris Clark zijn beiden van Aalter. Ze treden al vele jaren op, maar ze stonden nog niet vaak op hetzelfde podium. Vorige zomer leerden ze elkaar beter kennen tijdens een optreden in Aalter. Daar ontstond een collegiale vriendschap. Wie weet, staan ze in de toekomst wel eens samen op het podium ? Een eerste duet ?