Jarige Stefanie Den Hollander uit Wevelgem beleeft onvergetelijke avond bij Rob De Nijs

Stefanie mocht aan het rad van Rob draaien. © FODI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

“Wie is er hier jarig ?”, riep de Nederlandse zanger naar de ruim 700 aanwezigen tijdens zijn optreden ‘Op verzoek’ in Schiervelde in Roeselare.

Eerst was er niemand die reageerde, tot er plots bijna tegen de nok van de tribune luid werd gereageerd dat er daar iemand jarig was. Rob moest nog even aandringen vooraleer de jarige Stefanie Den Hollander uit Wevelgem van de tribune stapte en naar het podium kwam, waar ze werd gefeliciteerd door Rob De Nijs.

“Wat is je leeftijd ?”, vroeg hij. Stefanie zei dat ze 38 jaar was. “Echt waar, niet te geloven het is precies een kleuter die hier voor mij staat”, glimlacht Rob in haar richting. Stefanie mocht één keer aan het rad draaien, waarop 25 verschillende titels van zijn liedjes stonden vermeld. De eerste poging eindigde met een bordje waarop vraagtekens stonden, zodat Stefanie nog een tweede keer mocht draaien aan het rad. Rob zong voor haar ‘Liefde was niet voor mij’. Daarna mocht Stefanie terug keren naar haar tribuneplaats, maar niet vooraleer ze nog drie klinkende kussen had gekregen.

Jarige Stefanie Den Hollander uit Wevelgem beleeft onvergetelijke avond bij Rob De Nijs

Jarige Stefanie Den Hollander uit Wevelgem beleeft onvergetelijke avond bij Rob De Nijs

‘Op verzoek’ was een mooie, maar andere show van Rob De Nijs. De Nederlandse zanger zong al als tweede liedje ‘Het werd zomer’, een nummer dat direct werd meegezongen door het publiek. “Ik beloof jullie dat het volgende week zomer wordt“, riep Rob op het einde van zijn song naar de aanwezigen.

Volley

De zanger vroeg ook wie er aanwezig was die nog volleybal speelt, want jaren geleden stond Rob op dezelfde plaats om een optreden te verzorgen en ook toen was de organisatie volleybalclub VCL Events uit Lendelede. Veel respons kwam er niet op, waarna hij zei : “Och, ik snap het…” Rob zong liedjes die het publiek misschien al wat vergeten was zoals Eindelijk vrij, De donder rolt en Hopeloos voor jou afgewisseld met natuurlijk zijn vele sterke hits Een foto van vroeger, Banger Hart en Malle Babbe.

Kortom, wie erbij was, was nadien toch heel tevreden over het optreden van deze Nederlandse artiest die eind dit jaar 75 kaarsjes mag uitblazen maar die nog altijd heel enthousiast op het podium staat. “Straks breng ik een liedje van 54 jaar geleden. Stel je voor, 54 jaar geleden, ik word oud hé. Maar toch wil ik nog optreden. Kom ik naar een optreden, dan voel ik mij jong, dankzij jullie mijn trouw publiek.”

(PADI/Foto’s FODI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier