‘Jarige’ Michael Lanzo viert méér dan één maand later zijn verjaardag met een verjaardagsweekend

Komend weekend mag Michael Lanzo eindelijk twee dagen zijn verjaardag vieren in Den Toerist in Meulebeke. © PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Op 8 augustus 1979 zag Michael Lanzo het levenslicht. De zanger zou zijn verjaardag vieren met een tweedaagse tijdens het weekend van zaterdag 8 en zondag 9 augustus. Maar door corona kon dat niet plaatsgrijpen en werd die tweedaagse verplaatst naar zaterdag 19 en zondag 20 september in het muziekcafé Den Toerist in Meulebeke.

Je bent dan eens jarig op een zaterdag en je kijkt dan uit naar een verjaardagsfeest net tijdens het weekend. Ook Michael Lanzo keek er meerdere weken naar uit, maar door de coronamaatregelen mocht Michael plots geen feestje vieren met zijn talrijke fans. Het verjaardagsweekend in augustus werd gecanceld, waardoor de zanger in zijn eigen bubbel een glaasje mocht drinken en een hapje kon eten. “Het deed wat raar, niet kunnen vieren op de manier die je had voorzien. Maar ook wij moesten ons neerleggen bij de beslissing van de Nationale Veiligheidsraad”, vertelt Michael, die dan maar – samen met zijn entourage- een andere data vastlegde. In de voorbije weken zat hij wel een paar keer met knikkende knieën of het nu wel zou mogen plaatsgrijpen, maar uiteindelijk kreeg hij het licht op groen en kan Michael komend weekend zijn verjaardag vieren. De zanger is dan niét echt meer jarig, maar één van zijn artiesten die op de affiche staat is wél jarig. Op zondag 20 september zingt Gio Vano en hij mag precies op die dag 29 kaarsjes uitblazen.

Op zaterdag 19 september beginnen om 19 uur de optredens in het muziekcafé Den Toerist in Meulebeke. Op de affiche prijken Ivann, Animolly, B.Jorn, Nadia, Jenny J., Youston en Kitana. Op zondag 20 september ben je vanaf 14 uur welkom voor een show met John Leo, Yves Segers, Yvann Verelli, Gio Vano, Suzy Marrel, De Vlaamse Zanger en Paco. Natuurlijk staat op beide dagen ook de ‘jarige’ Michael Lanzo op het podium. De presentatie is in handen van Andy Reivan. Wegens de coronamaatregelen zijn de plaatsen beperkt en zijn het ook vaste plaatsen. (PADI)

Tickets : 12 euro voor leden, 15 euro voor niet-leden / Duo-tickets : 21 euro voor leden, 27 euro voor niet-leden. Reservatie : fanclub Michael Lanzo, 0483 19 51 25.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier