Jarige Daisy Thys schittert in ‘Imagination 2019’ in Het Witte Paard in Blankenberge

Daisy Thys vierde haar 50ste verjaardag op het podium van HWP. (Foto FODI) © (Foto FODI)
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Vrijdag 19 juli mocht Daisy Thys vijftig kaarsjes uitblazen. De actrice/zangeres zat die dag helemaal niet stil, maar veel tijd om een taartje te verorberen of kaarsjes uit te blazen had ze niet, want ‘s avonds stond ze op het podium voor de première van de nieuwe show Imagination 2019 in Het Witte Paard in Blankenberge.

Daisy is al ruim tien jaar een vaste waarde tijdens deze shows. Met haar eeuwige glimlach en vooral groot talent wist ze het publiek terug in te palmen. Daisy babbelde nu en dan – samen met Patrick Onzia – de show aan elkaar, zong liedjes, deed dansjes, enz.

Zingen of acteren, Daisy doet het allebei heel graag. (Foto FODI)
Zingen of acteren, Daisy doet het allebei heel graag. (Foto FODI)© (Foto FODI)

De tijd van de humor is voorbij, want nu zette Ben Van den Keybus met zijn team vooral in op sterke internationale acts, wondermooie muziek én meezingers, een prachtig decor, vast orkest, sterk ballet, enz. Nog tot 9 september zijn Daisy Thys en haar goede vrienden Patrick Onzia, Dimitri Verhoeven, Steve Ryckier én de Satyn Sisters te zien op het podium van Het Witte Paard in Blankenberge. Wedden dat je deze show graag ziet?

(PADI & Jens)

www.witte-paard.be.

Jarige Daisy Thys schittert in 'Imagination 2019' in Het Witte Paard in Blankenberge
© (foto FODI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier