Daisy is al ruim tien jaar een vaste waarde tijdens deze shows. Met haar eeuwige glimlach en vooral groot talent wist ze het publiek terug in te palmen. Daisy babbelde nu en dan - samen met Patrick Onzia - de show aan elkaar, zong liedjes, deed dansjes, enz.

Zingen of acteren, Daisy doet het allebei heel graag. (Foto FODI), (Foto FODI)
Zingen of acteren, Daisy doet het allebei heel graag. (Foto FODI) © (Foto FODI)

De tijd van de humor is voorbij, want nu zette Ben Van den Keybus met zijn team vooral in op sterke internationale acts, wondermooie muziek én meezingers, een prachtig decor, vast orkest, sterk ballet, enz. Nog tot 9 september zijn Daisy Thys en haar goede vrienden Patrick Onzia, Dimitri Verhoeven, Steve Ryckier én de Satyn Sisters te zien op het podium van Het Witte Paard in Blankenberge. Wedden dat je deze show graag ziet?

(PADI & Jens)

www.witte-paard.be.

© (foto FODI)
Daisy is al ruim tien jaar een vaste waarde tijdens deze shows. Met haar eeuwige glimlach en vooral groot talent wist ze het publiek terug in te palmen. Daisy babbelde nu en dan - samen met Patrick Onzia - de show aan elkaar, zong liedjes, deed dansjes, enz. De tijd van de humor is voorbij, want nu zette Ben Van den Keybus met zijn team vooral in op sterke internationale acts, wondermooie muziek én meezingers, een prachtig decor, vast orkest, sterk ballet, enz. Nog tot 9 september zijn Daisy Thys en haar goede vrienden Patrick Onzia, Dimitri Verhoeven, Steve Ryckier én de Satyn Sisters te zien op het podium van Het Witte Paard in Blankenberge. Wedden dat je deze show graag ziet? (PADI & Jens)www.witte-paard.be.