Zijn bedrijf heet Fitnessking en lanceert met Aqua Runner een uniek revalidatietoestel voor honden. Op zaterdag 17 november stelt Nikolas om 10.30 en om 14 uur de Aqua Runner officieel voor tijdens de Eurodogshow in Xpo in Kortrijk.

Nikolas Van der Veken - die Fitnessking al meer dan 11 jaar runt en 6 jaar geleden begon met het bouwen van loopbanden voor honden - klopte voor een extra dosis hondenexpertise aan bij Nick Vannerom uit Tessenderlo, gelauwerd hondentrainer en een beetje het Vlaamse antwoord op Cesar Milan. "Nick haat het wanneer ik hem aanspreek als dé Cesar, maar ik vind echt dat hij niet moet onderdoen".

Na meer dan anderhalf jaar sleutelen aan het ontwerp en ruim 10 prototypes later, is de Aqua Runner klaar om gelanceerd te worden. "De samenwerking met Nick was een onbetaalbare meerwaarde voor ons en moet bovendien een kwaliteitslabel zijn naar de hondenwereld in binnen- en buitenland toe", aldus Nikolas Van der Veken. "We mikken vooral op professionelen, maar ook voor particulier gebruik is de Aqua Runner zeker geschikt. We zitten met dealers in meer dan 25 landen, van Amerika tot Australië. Het potentieel is dus groot. We zijn er erg trots op om te kunnen zeggen dat de Aqua Runner volledig in België op maat van de klant wordt gebouwd."

"Toen ik 6 jaar geleden begon met het bouwen van loopbanden voor honden verklaarde iedereen me gek en dat doen ze nog steeds, maar als ik zie welk dealernetwerk we de voorbije 18 maanden hebben uitgebouwd en hoe onze reputatie zich verspreidt, dan weet ik dat ik de juiste stap heb gezet."

Voorstelling van de Aqua Runner en demonstratie met hond op zaterdag 17 november om 10.30 en 14 uur tijdens de Eurodogshow in Kortrijk. Afspraak in Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216.

(PADI - foto Ymke Dirickx)

Zijn bedrijf heet Fitnessking en lanceert met Aqua Runner een uniek revalidatietoestel voor honden. Op zaterdag 17 november stelt Nikolas om 10.30 en om 14 uur de Aqua Runner officieel voor tijdens de Eurodogshow in Xpo in Kortrijk.Nikolas Van der Veken - die Fitnessking al meer dan 11 jaar runt en 6 jaar geleden begon met het bouwen van loopbanden voor honden - klopte voor een extra dosis hondenexpertise aan bij Nick Vannerom uit Tessenderlo, gelauwerd hondentrainer en een beetje het Vlaamse antwoord op Cesar Milan. "Nick haat het wanneer ik hem aanspreek als dé Cesar, maar ik vind echt dat hij niet moet onderdoen". Na meer dan anderhalf jaar sleutelen aan het ontwerp en ruim 10 prototypes later, is de Aqua Runner klaar om gelanceerd te worden. "De samenwerking met Nick was een onbetaalbare meerwaarde voor ons en moet bovendien een kwaliteitslabel zijn naar de hondenwereld in binnen- en buitenland toe", aldus Nikolas Van der Veken. "We mikken vooral op professionelen, maar ook voor particulier gebruik is de Aqua Runner zeker geschikt. We zitten met dealers in meer dan 25 landen, van Amerika tot Australië. Het potentieel is dus groot. We zijn er erg trots op om te kunnen zeggen dat de Aqua Runner volledig in België op maat van de klant wordt gebouwd.""Toen ik 6 jaar geleden begon met het bouwen van loopbanden voor honden verklaarde iedereen me gek en dat doen ze nog steeds, maar als ik zie welk dealernetwerk we de voorbije 18 maanden hebben uitgebouwd en hoe onze reputatie zich verspreidt, dan weet ik dat ik de juiste stap heb gezet." Voorstelling van de Aqua Runner en demonstratie met hond op zaterdag 17 november om 10.30 en 14 uur tijdens de Eurodogshow in Kortrijk. Afspraak in Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216.(PADI - foto Ymke Dirickx)