Frans maakte het nieuws zelf bekend op zijn Facebookpagina. "Ik ben al drie weken buitengezet uit huis, met niets, na twaalf jaar alles te hebben gedaan voor haar uit liefde."

Voor Wendy zal het zeker en vast niet gemakkelijk zijn om zich komende vrijdag te focussen op de theaterparodie. Wie erbij was tijdens de première van de musical Flashdance in juli in Kursaal Oostende, merkte toen al dat Frans niet aanwezig was. Raar zelfs, want toen was de hele familie present, inclusief haar oudste zoon Dylan (34), zoon Clément (18) en dochter Estelle (10), de dochter van Wendy en Frans.

Harde verhalen

Wendy was daar de meest gefotografeerde vrouw. "Amai, ik heb het hier druk", zei ze met de glimlach tegen ons. Ze straalde, maar innerlijk was er toch meer aan de hand en dat hield ze verborgen voor de buitenwereld. Dat het niet klikte tussen Frans en Dylan was geen publiek geheim.

Dat is ook de reden waarom Wendy haar oudste zoon jarenlang niet zag en waarom er ook in die tijd in de nationale media vaak harde verhalen werden gepubliceerd die de zangeres heel diep raakten.

Zaterdagavond 25 oktober bij Ment TV in Lebbeke. Wendy was er nog, samen met Frans en dochter Estelle., FODI
Zaterdagavond 25 oktober bij Ment TV in Lebbeke. Wendy was er nog, samen met Frans en dochter Estelle. © FODI

Zanger Jan Wuytens uit Zonnebeke had het voorbije anderhalf jaar heel vaak contact met Frans en Wendy. Vorig jaar in april sloegen we nog met alle drie een babbel in een wegrestaurant in Oostkamp naar aanleiding van het album dat Wendy en Jan samen uitbrachten.

Het ging er heel gezellig aan toe. "De jongste maanden had Wendy verdriet, maar ze toonde het niet naar de buitenwereld toe", zegt Jan in een dagblad. "Ik heb zowel met Wendy als met Frans een goede band. Sinds kort is partner Bo de manager van Wendy."

Geen publiciteitsstunt

Voor Wendy zal het zeker en vast niet gemakkelijk zijn om zonder haar keppeke te leven. Ze waren altijd samen, ze maakten ook samen veel plezier. Moest ze kiezen en koos haar moederhart voor haar zoon Dylan? Eén iets weten we wel: de breuk is echt en is geen publiciteitsstunt voor haar theaterparodie 'Wie wordt de man van Wendy?' Dat lazen we ook al in een bericht, maar het is helaas realiteit.

Wendy met haar kinderen op de première van Flashdance in Oostende in juli. Ook de twee dochters van Dylan waren erbij, maar Frans niet., FODI
Wendy met haar kinderen op de première van Flashdance in Oostende in juli. Ook de twee dochters van Dylan waren erbij, maar Frans niet. © FODI

We hopen dat het misschien toch nog goedkomt. Dat alle partijen zich kunnen verzoenen zodat Wendy haar echte glimlachterug krijgt. De zangeres uit Oostende heeft op liefdesvlak al heel wat meegemaakt. Waar is de tijd dat ze aan prins Laurent werd gelinkt en dat er zelfs werd geschreven dat Clément de zoon van prins Laurent is?

Wendy hield altijd de lippen stevig op elkaar. "Mijn zoon weet wie zijn vader is, dat is voldoende", zei Wendy ooit tegen ons. We hopen dat beide partijen hun gebroken hart nog kunnen lijmen en dat er niet met modder gegooid wordt naar elkaar. Dat beide partijen ver van de spotlights alles kunnen uitpraten...

Frans maakte het nieuws zelf bekend op zijn Facebookpagina. "Ik ben al drie weken buitengezet uit huis, met niets, na twaalf jaar alles te hebben gedaan voor haar uit liefde." Voor Wendy zal het zeker en vast niet gemakkelijk zijn om zich komende vrijdag te focussen op de theaterparodie. Wie erbij was tijdens de première van de musical Flashdance in juli in Kursaal Oostende, merkte toen al dat Frans niet aanwezig was. Raar zelfs, want toen was de hele familie present, inclusief haar oudste zoon Dylan (34), zoon Clément (18) en dochter Estelle (10), de dochter van Wendy en Frans. Wendy was daar de meest gefotografeerde vrouw. "Amai, ik heb het hier druk", zei ze met de glimlach tegen ons. Ze straalde, maar innerlijk was er toch meer aan de hand en dat hield ze verborgen voor de buitenwereld. Dat het niet klikte tussen Frans en Dylan was geen publiek geheim. Dat is ook de reden waarom Wendy haar oudste zoon jarenlang niet zag en waarom er ook in die tijd in de nationale media vaak harde verhalen werden gepubliceerd die de zangeres heel diep raakten. Zanger Jan Wuytens uit Zonnebeke had het voorbije anderhalf jaar heel vaak contact met Frans en Wendy. Vorig jaar in april sloegen we nog met alle drie een babbel in een wegrestaurant in Oostkamp naar aanleiding van het album dat Wendy en Jan samen uitbrachten. Het ging er heel gezellig aan toe. "De jongste maanden had Wendy verdriet, maar ze toonde het niet naar de buitenwereld toe", zegt Jan in een dagblad. "Ik heb zowel met Wendy als met Frans een goede band. Sinds kort is partner Bo de manager van Wendy."Voor Wendy zal het zeker en vast niet gemakkelijk zijn om zonder haar keppeke te leven. Ze waren altijd samen, ze maakten ook samen veel plezier. Moest ze kiezen en koos haar moederhart voor haar zoon Dylan? Eén iets weten we wel: de breuk is echt en is geen publiciteitsstunt voor haar theaterparodie 'Wie wordt de man van Wendy?' Dat lazen we ook al in een bericht, maar het is helaas realiteit.We hopen dat het misschien toch nog goedkomt. Dat alle partijen zich kunnen verzoenen zodat Wendy haar echte glimlachterug krijgt. De zangeres uit Oostende heeft op liefdesvlak al heel wat meegemaakt. Waar is de tijd dat ze aan prins Laurent werd gelinkt en dat er zelfs werd geschreven dat Clément de zoon van prins Laurent is? Wendy hield altijd de lippen stevig op elkaar. "Mijn zoon weet wie zijn vader is, dat is voldoende", zei Wendy ooit tegen ons. We hopen dat beide partijen hun gebroken hart nog kunnen lijmen en dat er niet met modder gegooid wordt naar elkaar. Dat beide partijen ver van de spotlights alles kunnen uitpraten...