Iedere maand wordt er daar een gezellige show gehouden met vaste gast Jan Wuytens, enkele muzikanten en telkens een gastartiest. Deze keer stond Paul Severs op de affiche, maar helaas is Paul vorige week overleden. Jan zocht naar een vervanger en vond die in Wendy Van Wanten.

Voor Jan én ook voor Wendy was het een moeilijke dag. Vooral omdat Paul precies op die dag geprogrammeerd stond om daar op te treden en ook omdat Jan recent nog een nieuwe single 'Ik droom van jou' van Paul Severs uitbracht, geproduceerd door Christophe, de zoon van Paul Severs.

Paul gaf nog zijn zegen over het nieuwe nummer van Jan Wuytens. "Een Grote Mijnheer is overleden, inderdaad Mijnheer Paul Severs", zei Jan tegen de ruim 200 aanwezigen. "Ik heb veel van Paul geleerd. Ik ben nu zelfs al bezig om nog een tweede liedje van Paul te brengen. Door zijn overlijden zal ik dat nu toch opnemen."

Daarna bracht Jan nog een liedje als eerbetoon aan Paul. Jan werd daarbij begeleid door een deel van zijn eigen Jan Wuytens-band, die normaal uit elf muzikanten bestaat. Natuurlijk mocht ook Wendy Van Wanten optreden.

© PADI

De volgende matinéeshow vindt plaats op maandagnamiddag 13 mei met als gast Jef De Smedt van jawel de vtm-soap Familie.

(PADI

Iedere maand wordt er daar een gezellige show gehouden met vaste gast Jan Wuytens, enkele muzikanten en telkens een gastartiest. Deze keer stond Paul Severs op de affiche, maar helaas is Paul vorige week overleden. Jan zocht naar een vervanger en vond die in Wendy Van Wanten.Voor Jan én ook voor Wendy was het een moeilijke dag. Vooral omdat Paul precies op die dag geprogrammeerd stond om daar op te treden en ook omdat Jan recent nog een nieuwe single 'Ik droom van jou' van Paul Severs uitbracht, geproduceerd door Christophe, de zoon van Paul Severs.Paul gaf nog zijn zegen over het nieuwe nummer van Jan Wuytens. "Een Grote Mijnheer is overleden, inderdaad Mijnheer Paul Severs", zei Jan tegen de ruim 200 aanwezigen. "Ik heb veel van Paul geleerd. Ik ben nu zelfs al bezig om nog een tweede liedje van Paul te brengen. Door zijn overlijden zal ik dat nu toch opnemen."Daarna bracht Jan nog een liedje als eerbetoon aan Paul. Jan werd daarbij begeleid door een deel van zijn eigen Jan Wuytens-band, die normaal uit elf muzikanten bestaat. Natuurlijk mocht ook Wendy Van Wanten optreden.De volgende matinéeshow vindt plaats op maandagnamiddag 13 mei met als gast Jef De Smedt van jawel de vtm-soap Familie.(PADI