Jacky Lafon presenteert haar gloednieuwe zomerrevue in Het Witte Paard

© FODI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Het Witte Paard Hotels & Events blijft inzetten op ambiance en verwondering. Door de overname van Kusttheater ‘t Colisée komt Jacky Lafon na jaren weer thuis in het Witte Paard. Van 19 juli tot en met 8 september 2019 presenteert zij er met trots haar nieuwste zomerrevue Ambiance aan Zee. Samen met Luc Steeno, Laura Lynn, Matthias Lens, Frank Van Erum, het Witte Paard Showballet en het Duo J&J staat ze de hele zomer garant voor een namiddag vol ambiance.

Tijdens de zomermaanden kan je voortaan in Het Witte Paard ook ‘s middags genieten van een bijzondere revueshow. De nieuwste zomershow van Jacky Lafon Ambiance aan Zee staat garant voor bekende Vlaamse en internationale muziek, de klassieke sketch, prachtige choreografieën en indrukwekkende kostuums. Het Italiaanse duo J&J blaast – op vraag van Jacky – de klassieke quickchange-act nieuw leven in. Ging omkleden maar altijd zo verbluffend snel.

Luc Steeno, Laura Lynn en Matthias Lens brengen hun grootste hits in de vorm van gloednieuwe medleys. In Het Witte Paard mag iedereen ongegeneerd en luidkeels meezingen met bekende kleppers zoals Ik mis je elke dag, Hij speelde accordeon en Je hebt me 1000 maal belogen. Frank Van Erum zorgt er – samen met Jacky – voor dat ook de lachspieren worden onderhouden. Snelle sketches, heerlijke moppen en klassieke misverstanden zorgen ongetwijfeld voor hilarische taferelen.

(PADI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier