De laatste show in een reeks van 28 doet iets met een mens en ook Jacky had daar last van, want in de voorbije weken had ze ontzettend veel van zichzelf gegeven om iedere show tot de laatste minuut te doen slagen. Samen met David Vandyck, Vanessa Chinitor, De Popkoning en het showballet had ze tijdens de voorbije zomerweken al zoveel mensen gelukkig gemaakt en nu kwam daar een einde aan. Ook na de pauze kreeg Jacky het moeilijk toen ze haar Dankjewel-lied van Herbert Verhaeghe en Peter Keereman ging zingen. Live zong ze het niet, want dat zou nu eenmaal nog moeilijker zijn geweest omdat ze te ontroerd was. Het publiek bedankte lieve Jacky met een warm applaus, waarna ook de volledige groep op het podium richting Jacky applaudisseerde.

© FODI

Keert Jacky volgend jaar terug naar 't Colisée? Naar we vernamen is het contract ten einde, maar ze hopen daar wel dat ze volgend jaar opnieuw een zomershow brengt. Want geef toe, in de voorbije jaren bouwde Jacky met een sterk team ieder jaar de show beter en nog eens beter uit. Vernieuwend, met humor van de bovenste plank, waardoor het publiek ook ieder jaar met meer afzakte naar het Kusttheater. Jacky - intussen al 70 jaar - wil het misschien wat rustiger aan doen, maar echt stoppen? Zou ze dat wel echt willen? Kan Jacky zonder publiek, zonder applaus, zonder warme woorden van lieve mensen wel leven? We denken het niet, zodat het voor Jacky nu goed is dat ze eens kan ontstressen op één of andere vakantiebestemming en pas daarna kan denken aan volgend jaar, de zomershow 2018. Wij houden ons alvast al vrij, want Jubilee of niet, wat Jacky brengt, dat is meer dan de moeite! Voor de echte fans, op 23 december brengt ze een kerstgala, samen met Vanessa Chinitor en David Vandyck, in de Floreal in Blankenberge. Voor velen ongetwijfeld iets om alweer naar uit te kijken.

© FODI
De laatste show in een reeks van 28 doet iets met een mens en ook Jacky had daar last van, want in de voorbije weken had ze ontzettend veel van zichzelf gegeven om iedere show tot de laatste minuut te doen slagen. Samen met David Vandyck, Vanessa Chinitor, De Popkoning en het showballet had ze tijdens de voorbije zomerweken al zoveel mensen gelukkig gemaakt en nu kwam daar een einde aan. Ook na de pauze kreeg Jacky het moeilijk toen ze haar Dankjewel-lied van Herbert Verhaeghe en Peter Keereman ging zingen. Live zong ze het niet, want dat zou nu eenmaal nog moeilijker zijn geweest omdat ze te ontroerd was. Het publiek bedankte lieve Jacky met een warm applaus, waarna ook de volledige groep op het podium richting Jacky applaudisseerde.Keert Jacky volgend jaar terug naar 't Colisée? Naar we vernamen is het contract ten einde, maar ze hopen daar wel dat ze volgend jaar opnieuw een zomershow brengt. Want geef toe, in de voorbije jaren bouwde Jacky met een sterk team ieder jaar de show beter en nog eens beter uit. Vernieuwend, met humor van de bovenste plank, waardoor het publiek ook ieder jaar met meer afzakte naar het Kusttheater. Jacky - intussen al 70 jaar - wil het misschien wat rustiger aan doen, maar echt stoppen? Zou ze dat wel echt willen? Kan Jacky zonder publiek, zonder applaus, zonder warme woorden van lieve mensen wel leven? We denken het niet, zodat het voor Jacky nu goed is dat ze eens kan ontstressen op één of andere vakantiebestemming en pas daarna kan denken aan volgend jaar, de zomershow 2018. Wij houden ons alvast al vrij, want Jubilee of niet, wat Jacky brengt, dat is meer dan de moeite! Voor de echte fans, op 23 december brengt ze een kerstgala, samen met Vanessa Chinitor en David Vandyck, in de Floreal in Blankenberge. Voor velen ongetwijfeld iets om alweer naar uit te kijken.