Momenteel straalt Isabelle. De gelauwerde choreografe is naar eigen zeggen volledig in balans, zowel op professioneel vlak als privé en die zaken vloeien harmonieus samen in haar nieuwe dansvoorstelling Le Temps Perdu. Niet enkel het feit dat haar dochter Manon (23) danst in deze productie en ook als assistent choreografe fungeert, maakt Le Temps Perdu speciaal, ook het hervonden liefdesgeluk geeft Isabelle verse creatieve zuurstof en krijgt zelfs een prominente plaats in deze productie. De nieuwe liefde - de Nederlander Daniel Borst - is als rechterhand en artistieke partner van Isabelle ook actief betrokken in de creatie van Le Temps Perdu.

In Le Temps Perdu keert Isabelle Beernaert terug naar de essentie en laat ze door de ogen van vier koppels de rijkdom van het kleine, het vanzelfsprekende zien. Authenticiteit en subtiliteit staan centraal en komen tot uiting in de danstechniek en puurheid van de bewegingen. De ziel spreekt door de dans heen.

Zoals we gewend zijn van de choreografe, zullen in een verfijnde vorm in Le Temps Perdu het alledaagse van de mens, het niet voor de hand liggende, de onderliggende emoties, het diepzinnige, de passie die ons doet leven, voelen/zien/horen tot uiting komen... een zintuiglijke beleving.

"Zoals steeds bij mijn producties, is ook Le Temps Perdu autobiografisch, maar deze keer heb ik voor het eerst de parallelle mannelijke verhaallijn gecombineerd. Daniel is die rode draad in de voorstelling", zegt Isabelle.

(PADI)

Zondag 25 november om 19.30 uur in Kursaal Oostende. Andere shows nog in Vilvoorde, Genk, Gent, Zaventem, Antwerpen en Brugge. Tickets en info : www.isabellebeernaert.com.

Momenteel straalt Isabelle. De gelauwerde choreografe is naar eigen zeggen volledig in balans, zowel op professioneel vlak als privé en die zaken vloeien harmonieus samen in haar nieuwe dansvoorstelling Le Temps Perdu. Niet enkel het feit dat haar dochter Manon (23) danst in deze productie en ook als assistent choreografe fungeert, maakt Le Temps Perdu speciaal, ook het hervonden liefdesgeluk geeft Isabelle verse creatieve zuurstof en krijgt zelfs een prominente plaats in deze productie. De nieuwe liefde - de Nederlander Daniel Borst - is als rechterhand en artistieke partner van Isabelle ook actief betrokken in de creatie van Le Temps Perdu.In Le Temps Perdu keert Isabelle Beernaert terug naar de essentie en laat ze door de ogen van vier koppels de rijkdom van het kleine, het vanzelfsprekende zien. Authenticiteit en subtiliteit staan centraal en komen tot uiting in de danstechniek en puurheid van de bewegingen. De ziel spreekt door de dans heen. Zoals we gewend zijn van de choreografe, zullen in een verfijnde vorm in Le Temps Perdu het alledaagse van de mens, het niet voor de hand liggende, de onderliggende emoties, het diepzinnige, de passie die ons doet leven, voelen/zien/horen tot uiting komen... een zintuiglijke beleving. "Zoals steeds bij mijn producties, is ook Le Temps Perdu autobiografisch, maar deze keer heb ik voor het eerst de parallelle mannelijke verhaallijn gecombineerd. Daniel is die rode draad in de voorstelling", zegt Isabelle. (PADI)