Dinsdag 14 juli, 2020

IN BEELD - Zanger Mario Franco uit Brugge feliciteert de verkeerde jarige

IN BEELD - Zanger Mario Franco uit Brugge feliciteert de verkeerde jarige

Vooraf werd zanger Mario Franco uit Brugge ingelicht dat er één jarige in de zaal zat tijdens de seniorennamiddag in de Middenstand in Ingelmunster. Mario beloofde om daar aandacht aan te schenken.

Na het zingen van één van zijn liedjes keek hij naar de rechterzijde van de zaal waar enkele mensen stonden te genieten van zijn optreden. De blonde Diana was jarig. Mario feliciteerde haar, maar er weerklonk geroezemoes vanuit de zaal. Plots had Mario het door. Hij keek naar de verkeerde vrouw.

Gelukkig vond hij al snel de juiste Diane en hij verontschuldigde zich. Waarna Diane Decock (63 jaar op die dag) uit Koekelare niet enkel extra felicitaties kreeg, maar ook nog een heerlijke fles cava. De zanger zong nog een mooi liedje voor haar. Na zijn optreden mocht ze speciaal naar zijn fanstand komen om nog eens te poseren bij dé artiest die haar nog niet vergeten was.

Tijdens de namiddag traden ook Chris Clark en Johan Veugelers op. Johan zorgde ervoor dat niemand, maar dan ook niemand nog op zijn stoel bleef stil zitten. Iedereen zong enthousiast mee met zijn meezingers, die Johan bracht met en zonder accordeon.

Ook in 2019 staan er nog seniorennamiddagen geprogrammeerd in zaal Middenstand in Ingelmunster : maandag 14 januari met Frappant, Diana More en Nonkel Jef - maandag 28 januari met Verschueren & Co, Yvan Verelli en Michael Lanzo - maandag 11 februari met Verschueren & Co, Greg en Bandit - maandag 25 februari met Frappant, Herbert Verhaeghe en Alwin. Deuren open om 13.30 uur, start om 14.30 uur. Toegang : 10 euro, inclusief één koffie en gebak. Reserveren : 0479 23 86 56 - 0485 28 47 77.

(PADI)

Foto's : Daniël & PADI