Zaterdag 22 februari, 2020

IN BEELD - Swoop trakteert tijdens show met gratis reis naar Eygpte

Salons Mantovani in Oudenaarde was tot in de nok gevuld voor het feest van de groep Swoop, die al 18 jaar bestaan en inderdaad nog altijd populair zijn.

Het werd een speciale avond. Wie aan masker droeg, kon naar huis vertrekken met een reis naar Egypte ter waarde van 2.000 euro. Deze reis werd gewonnen door een aanwezige fan. Swoop begon de show met het nummer Bal Masqué, waarna ze hun diverse hits brachten. Ook hun nieuwe song Waar zijn die stoelen dan ? sprak de menigte aan. Tijdens de pauze was er muziek van DJ Daddy Cool.

Na de pauze liep Filip van Swoop door de zaal en stond hij ook op tafels om een liedje te zingen. Hij hield ook halt om zijn leermeester wijlen Paul Severs te eren. Filip zong : Geen wonder dat ik ween/Ik ben verliefd op jou/Ga je met me mee naar de discotheek/Zeg eens meisje... De Swoop-meisjes mochten ook elk een liedje zingen : Dit is de allereerste keer/Voel mij vandaag./Dans je de hele nacht met mij/Eviva Espana. De Swoop-showavond was een super geslaagd feest. Ook na 18 jaar blijven Filip en zijn lieve meiden het maar doen én telkens met veel succes. Chapeau!

Geniet van onze fotomap!

(PADI & Jens)