Woensdag 5 augustus, 2020

IN BEELD : Paul Bruna staat allereerste keer weer op het podium sinds de lockdown

In zaal Middenstand in Ingelmunster vond er een shownamiddag plaats met live-optredens van Dirk Duval, PC Brown en Paul Bruna uit Middelkerke, die voor de allereerste keer - sinds de lockdown - terug voor een publiek kon zingen.

IN BEELD : Paul Bruna staat allereerste keer weer op het podium sinds de lockdown
Paul Bruna © PADI

Paul was zo dankbaar dat hij opnieuw het podium mocht betreden. De presentatie lag in handen van Andy Reivan. Dirk Duval mocht bijna één uur zijn nummers brengen. PC Brown zong o.a. Memphis, Pretend, Without Love, Goodbye Elvis, Kussen in het donker. Als bisnummers opteerde hij voor Zaterdagnacht en Darling. Andy Reivan uit Ingelmunster zong Ik ga leven, Dans nog één maal, Zeil je voor het eerst, Trots op jou... Na de pauze mocht Paul Bruna de zaal nog meer opwarmen met zijn meezingers. Iedereen genoot van Zing, lach en leef, Zij gelooft in mij, Jij bent de top, Heel mijn leven, Malle Babbe, Kleine café aan de haven, Lalalamedley, enz. Het publiek was laaiend enthousiast, want ook de trouwe fans van het (Vlaamse) lied moesten hun idolen vele weken missen. (PADI- foto's Daniël)

Maandag 13 juli om 14 uur : shownamiddag met live-optredens van Herbert Verhaeghe, Eveline Cannoot.... Prijs : 12,5 euro in voorverkoop, 15 euro aan de deur, inclusief koffie en gebak. Vooraf reserveren via 0485 28 47 77.

Paul Bruna © PADI

Paul Bruna