IN BEELD – Michael Lanzo brengt zijn fans in de zevende hemel tijdens seniorenshow

© FODI & Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

“Zijn er hier nog dames op zoek achter een vrijer? Ik wil mij graag kandidaat stellen”, zegt Michael Lanzo al lachend tegen het talrijk opgekomen publiek voor de seniorennamiddag in zaal Middenstand in Ingelmunster. Maar liefst 150 à 170 mensen waren present om de show bij te wonen en te genieten van de muziek van Verschueren & Co, Yvan Verelli en Michael Lanzo.

Organisator David Galle had nog groot nieuws, want die dag was het een belangrijke dag voor zijn schoonmoeder Caroline Vanlersberghe uit Ingelmunster. “Ze is vandaag 65 jaar en ze is vanaf vandaag ook met pensioen. Een dikke proficiat”, zei hij, waarna de jarige vooraan mocht komen om een geschenk in ontvangst te nemen. Het optreden van Yvan Verelli viel mee, maar zo te zien waren er veel mensen afgezakt om vooral Michael Lanzo aan het werk te zien.

“Wat een stem heeft die zanger toch, zo schoon”, zegt een bezoeker tegen ons. “Het zijn hier precies allemaal bekende gezichten“, glimlacht Michael. “We gaan er een lap op geven.” Hij gaf er een lap op met bekende liedjes en meezingers, zoals Een dag zonder jou, Liefde, De zevende hemel, Geboren om van elkaar te houden, Amigos Para Siempre (in Engels en Spaans), Zeven Zonden, Valencia, … Iedereen genoot, iedereen kon zich uitleven.

Volgende afspraak op maandag 11 februari met Verschueren & Co, Greg en Bandit. Deuren open om 13.30 uur, start show om 14.30 uur. Toegang: 10 euro, inclusief één koffie en gebak. Aan de deur: 12,5 euro. Reserveren op 0479 23 86 56, 0485 28 47 77.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier