Het publiek kan genieten van spetterend acteerwerk van Dirk Van Vooren, Jasmine Jaspers, Christophe Stienlet, Joyce De Trock, David Michiels, Frank Hofmans, Ludo Hellinx en Peter Van Asbroek in een schitterende komedie van de hand van Ray Cooney.

Producent Theatertainment en regisseur Dirk Lavrysen realiseerden met 't Groot Lot een komedie, die helemaal past in het humoristische repertoire van het succesvolle theatergezelschap De Komedie Compagny.

Nog tot en met 8 december te zien in Theater Elckerlyc, Frankrijklei 85-87 in Antwerpen. Info en tickets : www.elckerlyc.be, 070 691 002 (max. 0,30 euro/minuut).

Het publiek kan genieten van spetterend acteerwerk van Dirk Van Vooren, Jasmine Jaspers, Christophe Stienlet, Joyce De Trock, David Michiels, Frank Hofmans, Ludo Hellinx en Peter Van Asbroek in een schitterende komedie van de hand van Ray Cooney. Producent Theatertainment en regisseur Dirk Lavrysen realiseerden met 't Groot Lot een komedie, die helemaal past in het humoristische repertoire van het succesvolle theatergezelschap De Komedie Compagny. Nog tot en met 8 december te zien in Theater Elckerlyc, Frankrijklei 85-87 in Antwerpen. Info en tickets : www.elckerlyc.be, 070 691 002 (max. 0,30 euro/minuut).