Zaterdag 22 februari, 2020

IN BEELD - K3 viert nieuwe cd en maakt dromen waar

Vrijdag 15 november ligt het nieuwe album van Hanne, Marthe en Klaasje in de winkel : K3 Dromen!

Om deze nieuwe cd te vieren, vervulde K3 vandaag de droom van drie scholen. Ongeveer 900 scholen hadden zich aangemeld, maar deze drie scholen waren de gelukkige winnaars. In Sint Cordula in Schoten kwam K3 de leerlingen opwarmen met een work-out en leerden ze hen een choreografie aan, bijgestaan door twee dansers van het K3 ballet. In Onze Lieve Vrouw Presentatie in Sint-Niklaas - waar wij te gast waren - serveerde K3 een kleurrijke lunch aan de enthousiaste leerlingen. In Basisschool Klimop in Meise werd een leuke TikTok én een videoclip opgenomen met K3.

Elke school kreeg ook een mini-optreden. De meisjes van K3 over hun nieuw album : "Op dit album staan weer heel wat nummers die bijzonder zijn voor ons, zoals Altijd blijven dromen', vertelt Hanne. Klaasje: 'Altijd blijven dromen is een ode aan de onschuld en de fantasie, een pleidooi om doorheen het leven een kindse verwondering en enthousiasme te behouden.' Marthe :'Een ander nummer dat mij raakt is Mijn held, herkenbaar voor iedereen die een (groot)vader- of (groot)moederfiguur die ooit reuzesterk en onsterfelijk leek te zijn, ziet ouder worden, ziet wegglippen.'

Dit is het eerste album van K3 dat meteen zowel fysiek als digitaal beschikbaar is via streaming platformen zoals Spotify, Apple Music, Deezer, ... vanaf vrijdag 15 november. K3 kreeg alvast een gouden plaat voor het nieuwe album wegens een geslaagde voorverkoop. Begin volgend jaar gaat de K3 Show Dromen van start. Vanaf 21 maart t/m 1 mei in Gent, Oostende, Hasselt, Antwerpen.

Tickets & info: studio100.com.

(PADI & Daniël)