Filmen? Doe maar, ik zal even helpen en hij zette een statief erbij. Een praatje links, een babbel rechts, dat was allemaal geen probleem. Of Jan even naar rij twaalf wilde komen? Waarom niet! Jan nam zelfs de videocamera mee en trok naar rij twaalf om een fan gelukkig te maken. De zanger kreeg ook heel wat geschenken en maakte tijd vrij voor de gulle schenkers om even ermee te praten.

Daarnaast vergat Jan ook niet van te zingen. Hij begon met Ik zing die lied, gevolgd door Cupido, Dan volg je haar benen, Hoop, liefde en vertrouwen, Hou je dan nog steeds van mij, enz. Na de pauze begon hij zijn optreden met Betere tijden en daarna zong hij Laura, Het leven danst Sirtaki, Echte vrienden, Leef nu het nog kan, Als de morgen, Vrienden voor het leven én als toetje Als de nacht verdwijnt. Op dat moment zat er al lang niemand meer neer op zijn stoel. De show was prachtig. Wanneer keert Jan terug ? Wedden dat Kursaal Oostende dan opnieuw vol zal zitten!

(PADI & Jens)

Filmen? Doe maar, ik zal even helpen en hij zette een statief erbij. Een praatje links, een babbel rechts, dat was allemaal geen probleem. Of Jan even naar rij twaalf wilde komen? Waarom niet! Jan nam zelfs de videocamera mee en trok naar rij twaalf om een fan gelukkig te maken. De zanger kreeg ook heel wat geschenken en maakte tijd vrij voor de gulle schenkers om even ermee te praten.Daarnaast vergat Jan ook niet van te zingen. Hij begon met Ik zing die lied, gevolgd door Cupido, Dan volg je haar benen, Hoop, liefde en vertrouwen, Hou je dan nog steeds van mij, enz. Na de pauze begon hij zijn optreden met Betere tijden en daarna zong hij Laura, Het leven danst Sirtaki, Echte vrienden, Leef nu het nog kan, Als de morgen, Vrienden voor het leven én als toetje Als de nacht verdwijnt. Op dat moment zat er al lang niemand meer neer op zijn stoel. De show was prachtig. Wanneer keert Jan terug ? Wedden dat Kursaal Oostende dan opnieuw vol zal zitten! (PADI & Jens)