Tijdens de week was Wendy Van Wanten jarig en dat werd natuurlijk in de spotlights geplaatst. Eveline Cannoot en Dennie Christian zongen samen hun single Dank Je Wel. Dennie en grote fan Ann zongen samen het welbekende Zaterdagavond. Ondanks de griep was Luc Steeno toch afgezakt naar Michelbeke.

Het dak ging eraf toen Swoop begon te zingen. De mannelijke artiesten vertrokken niet naar huis champagne, maar wel met de overbekende Geutelingen die tijdens deze Geutelingenfeesten worden gebakken én gepromoot. Voor de vrouwelijke artiesten waren er bloemen.

(PADI & Jens - Foto's FODI)

Tijdens de week was Wendy Van Wanten jarig en dat werd natuurlijk in de spotlights geplaatst. Eveline Cannoot en Dennie Christian zongen samen hun single Dank Je Wel. Dennie en grote fan Ann zongen samen het welbekende Zaterdagavond. Ondanks de griep was Luc Steeno toch afgezakt naar Michelbeke. Het dak ging eraf toen Swoop begon te zingen. De mannelijke artiesten vertrokken niet naar huis champagne, maar wel met de overbekende Geutelingen die tijdens deze Geutelingenfeesten worden gebakken én gepromoot. Voor de vrouwelijke artiesten waren er bloemen. (PADI & Jens - Foto's FODI)