De zaal zat goed vol. Accordeonist Thomas Julian mocht de muzikale show openen. Hij bracht direct de sfeer erin. Naargelang zijn optreden evolueerde, steeg de temperatuur. Lindsay bracht het nummer Het mooiste meisje, geschreven door Herbert Verhaeghe. Herbert zong dan weer voor de aanwezige jarigen.

Tijdens zijn optreden zong hij eveneens Kom in mijn armen. Zangeres Lindsay kwam er terug bij. Niet om in zijn armen te liggen, wél om mee te zingen. De aanwezigen genoten allemaal van deze leuke namiddag én ook organisator David Callebert was blij bij het zien van zoveel gelukkige mensen.

(PADI & Jens)

De zaal zat goed vol. Accordeonist Thomas Julian mocht de muzikale show openen. Hij bracht direct de sfeer erin. Naargelang zijn optreden evolueerde, steeg de temperatuur. Lindsay bracht het nummer Het mooiste meisje, geschreven door Herbert Verhaeghe. Herbert zong dan weer voor de aanwezige jarigen.Tijdens zijn optreden zong hij eveneens Kom in mijn armen. Zangeres Lindsay kwam er terug bij. Niet om in zijn armen te liggen, wél om mee te zingen. De aanwezigen genoten allemaal van deze leuke namiddag én ook organisator David Callebert was blij bij het zien van zoveel gelukkige mensen.(PADI & Jens)