"Toch ben ik tevreden", zegt organisator David Galle. "Het is onze eerste keer. Toen ik met dit concept in een andere gemeente begon, was de opkomst nog minder. We bouwen ook deze seniorennamiddag hier langzaam uit. Om de veertien dagen, op maandagnamiddag, zijn we hier te gast. Op maandag 18 maart komen Dirk Duval Band, Johan Veugelers en Lisa Leman hier optreden. Wedden dat er daar méér volk zal zijn?"

Tijdens de eerste seniorennamiddag stonden Frappant, Chris Reilhof en Danny Fabry op het podium. Danny is 70 jaar. De zanger uit Scherpenheuvel staat al 48 jaar op het podium en doet nog zo'n 220 optredens per jaar. "Niet slecht hé", glimlacht hij naar het publiek, waarna Desiree weerklonk en het volk enthousiast meedeed. Hij bracht ook zijn nieuwe single Ik zing zolang muziek in mij klinkt. Danny bracht ook De telefoon huilt mee, een nummer dat hij in 1991 uitbracht samen met Silvy Melody. Hij eindigde zijn optreden: "We waren hier niet met zovelen, maar het is goed meegevallen. Jullie waren een geweldig publiek." Als slot zong hij De mooiste, de allermooiste.

Inschrijven show maandag 18 maart aan 10 euro in voorverkoop, inclusief één koffie en gebak. 0485 28 47 77.

(PADI & Daniël)

"Toch ben ik tevreden", zegt organisator David Galle. "Het is onze eerste keer. Toen ik met dit concept in een andere gemeente begon, was de opkomst nog minder. We bouwen ook deze seniorennamiddag hier langzaam uit. Om de veertien dagen, op maandagnamiddag, zijn we hier te gast. Op maandag 18 maart komen Dirk Duval Band, Johan Veugelers en Lisa Leman hier optreden. Wedden dat er daar méér volk zal zijn?"Tijdens de eerste seniorennamiddag stonden Frappant, Chris Reilhof en Danny Fabry op het podium. Danny is 70 jaar. De zanger uit Scherpenheuvel staat al 48 jaar op het podium en doet nog zo'n 220 optredens per jaar. "Niet slecht hé", glimlacht hij naar het publiek, waarna Desiree weerklonk en het volk enthousiast meedeed. Hij bracht ook zijn nieuwe single Ik zing zolang muziek in mij klinkt. Danny bracht ook De telefoon huilt mee, een nummer dat hij in 1991 uitbracht samen met Silvy Melody. Hij eindigde zijn optreden: "We waren hier niet met zovelen, maar het is goed meegevallen. Jullie waren een geweldig publiek." Als slot zong hij De mooiste, de allermooiste.(PADI & Daniël)