"Ik doe al jarenlang - naast mijn job - presentatiewerk. Ik presenteerde ook het concert van Paul Bruna in de Onze-Lieve-Vrouw Ter Duinenkerk in Koksijde. Op die manier zijn we aan de praat geraakt en kreeg ik de vraag om het presentatiewerk te verzorgen tijdens de vier shows van het Kustschlagerfestival in De Panne. Het is voornamelijk voor mijn werk dat ik presentaties doe, maar ook op tennisevents en zelfs al op optredens. Het is dus wat divers. In Plopsa is het inderdaad mijn vuurdoop. Stress? Een klein beetje gezonde stress is altijd goed hé, maar presenteren doe ik echt heel graag. Het is ook niet de eerste keer dat ik voor zo'n massa mag presenteren. Ik ben al wat gewoon", glimlacht Ilse, die wel Vlaamse muziek kan smaken want Vlaamse muziek zorgt voor ambiance.

Ilse tussen De Romeo's en ook Dieter Bruneel van Neptunus.be., FODI
Ilse tussen De Romeo's en ook Dieter Bruneel van Neptunus.be. © FODI

Hoort ze graag Paul Bruna? "Ik ken Paul al heel lang. Van nog in de periode dat hij als journalist werkte en dus ook in Koksijde langskwam. Ik vind Paul een goede zanger en zijn oneliners tussen zijn muziek zijn heel goed. Niet iedereen heeft dat talent. Of het anders presenteren is op een tennisevent dan hier op dit Kustschlagerfestival ? Helemaal niet, je bemerkt wel direct dat er hier veel meer ambiance is. Op bepaalde events moet ik een beetje op een ernstige manier aankondigen verzorgen. Hier zit je midden in de muziek en dat is wel fijn om te presenteren."

Je kan nog Ilse aan het werk zien op de woensdagen 11, 18 en 25 september vanaf 14 uur in Plopsa Theater in De Panne.

"Ik doe al jarenlang - naast mijn job - presentatiewerk. Ik presenteerde ook het concert van Paul Bruna in de Onze-Lieve-Vrouw Ter Duinenkerk in Koksijde. Op die manier zijn we aan de praat geraakt en kreeg ik de vraag om het presentatiewerk te verzorgen tijdens de vier shows van het Kustschlagerfestival in De Panne. Het is voornamelijk voor mijn werk dat ik presentaties doe, maar ook op tennisevents en zelfs al op optredens. Het is dus wat divers. In Plopsa is het inderdaad mijn vuurdoop. Stress? Een klein beetje gezonde stress is altijd goed hé, maar presenteren doe ik echt heel graag. Het is ook niet de eerste keer dat ik voor zo'n massa mag presenteren. Ik ben al wat gewoon", glimlacht Ilse, die wel Vlaamse muziek kan smaken want Vlaamse muziek zorgt voor ambiance. Hoort ze graag Paul Bruna? "Ik ken Paul al heel lang. Van nog in de periode dat hij als journalist werkte en dus ook in Koksijde langskwam. Ik vind Paul een goede zanger en zijn oneliners tussen zijn muziek zijn heel goed. Niet iedereen heeft dat talent. Of het anders presenteren is op een tennisevent dan hier op dit Kustschlagerfestival ? Helemaal niet, je bemerkt wel direct dat er hier veel meer ambiance is. Op bepaalde events moet ik een beetje op een ernstige manier aankondigen verzorgen. Hier zit je midden in de muziek en dat is wel fijn om te presenteren."