Iconische live-verhalen uit de Star Wars-sage

© PADI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Disneyland® Paris is dé droomlocatie om te genieten van de Star Wars-ervaring. Denk maar aan de legendarische personages, galactische gevechten, iconische lichtzwaarden en fantastische muziek.

Legends of the Force – A Star Wars Celebration” is jouw kans om van 11 januari tot 15 maart 2020 het Star Wars heelal te beleven en in de voetsporen te treden van grote helden ,zoals Rey en Chewbacca… of neem het op tegen de Dark Side of The Force met Kylo Ren en vele andere. Dit jaar is de laatste kans om te genieten van dit legendarische seizoen gewijd aan Star Wars: The Rise of Skywalker en dit slechts enkele dagen na de bioscooprelease. Deze nieuwe film wordt bovendien de ster van een nieuwe reeks van de verbazingwekkende Star Tours: The Adventures Continue attractie.

Nieuwe ontmoetingen met Star Wars Figuren

Kylo Ren is dé bedreiging in de nieuwste Star Wars-films. Als zoon van generaal Leia en Han Solo, ziet Ben Solo alias Kylo Ren eruit als een waardige opvolger van Darth Vader. Hij vernietigde de Jedi-orde en trad toe tot de Eerste Orde toen hij leerling van Luke Skywalker was. Kylo Ren zal een formidabele verschijning maken op Production Courtyard met een luitenant van de Eerste Orde om nieuwe bondgenoten te werven. Hij zal twee Stormtroopers naar de menigte patrouilleren op zoek naar nieuwe leden van de Eerste Orde. Chewbacca zal de bezoekers opwachten in het Walt Disney Studios Park. Het ontmoeten van de iconische krijger uit de Skywalker-saga zal zijn als iets uit een ander sterrenstelsel. En kijk uit, de onverschrokken Rey is er misschien ook, klaar om voor het eerst met jou rond te hangen (er is geen garantie dat Rey voor elke ontmoeting aanwezig zal zijn). Locatie: Production Courtyard in het Walt Disney Studios Park.

Iconische live-verhalen uit de Star Wars-sage
© PADI

Twee legendarische shows in het Walt Disney Studios Park

De dag onthult de Legends of a Galaxy Far, Far Away. Dit is een geweldige kans om de grootste momenten van het Star Wars-tijdperk opnieuw te beleven, met legendarische helden op het podium en dit alles met epische muziek van John Williams. Kylo Ren, Rey, Darth Maul, de angstaanjagende premiejager Boba Fett en de schattige droid BB-8 zullen ook aanwezig zijn.

De avond brengt Star Wars: A Galactic Celebration. Wanneer de nacht valt, brengt het Walt Disney Studios Park een prachtig eerbetoon aan de Star Wars-melkweg in een niet te missen show met verbazingwekkende geluids- en lichteffecten. Projecties, speciale effecten en helden uit de saga zoals Rey, Chewbacca en de trouwe droids van het Verzet R2-D2, C-3PO en BB-8 zullen op het podium staan. Maar pas op, want The Dark Side of the Force is nooit ver af, met scènes over het Rijk en de Eerste Orde. Dit mag je absoluut niet missen. Beiden voorstellingen worden dagelijks uitgevoerd op Production Courtyard voor het Hollywood Tower Hotel.

Ontmoet de Stormtroopers van dichtbij

De Stormtroopers nemen je mee naar het hart van de Star Wars-melkweg en nemen niet minder dan twee keer het Walt Disney Studios Park over. De Legends of the Force-dagen gaan vergezeld van een hele reeks optredens van de Stormtroopers waaronder “The Imperial March” onder begeleiding van Darth Vader. Vastbesloten om de macht van het Rijk te demonstreren, wekt hij zijn Stormtroopers op om de Rebellen de kracht van de Dark Side of the Force te tonen. De charismatische Captain Phasma uit Star Wars: The Force Awakens, maakt haar grote comeback tijdens “The March of the First Order”. Ze zal paraderen met haar imposante rijen First Order Stormtroopers. Wees gewapend.

Star Wars Year-Round in Disneyland Paris

The Legends of the Force komt ook naar het Disneyland Park. Twee must-see Discoveryland-attracties nemen gasten mee naar het hart van het Star Wars-avontuur. Baanbrekende techonologie, vluchtsimulatoren, digital 3D, Audio Animatronics en legendarische muziek, Star Tours: The Adventure Continue heeft alle ingrediënten die je nodig hebt voor een meeslepende ervaring van de Star Wars-saga. C-3PO staat aan het stuur van de StarSpeeder 1000, met 60 missiecombinaties beschikbaar aan boord. Goed nieuws: er wordt een gloednieuwe reeks toegevoegd om de release van de film Star Wars: The Rise of Skywalker te vieren. Star Tours neemt passagiers mee naar nieuwe bestemmingen, waaronder de planeet Kef Bir zoals te zien zien in de trailer. Vanaf 20 december 2019.

Stars Wars Hyperspace Mountain belooft het hele jaar door spanning en sensatie. Aan boord van dit avontuur vertrekken gasten aan topsnelheid om lid te worden van de Rebel Alliance en gaan op een epische expeditie vanuit de wereld van Star Wars-films. Ze zullen de beroemde strijd tegen het Galactische rijk ervaren in warpsnelheid begeleid door de legendarische muziek gecomponeerd door John Williams.

Iconische live-verhalen uit de Star Wars-sage
© PADI

En nog steeds op Discoveryland, tussen deze twee legendarische attracties, bevindt zich een special Star Trader-winkel gewijd aan Star Wars, die boordevol tie-in producten aanbiedt voor fans. Mode, accessoires, kostuums, (zacht) speelgoed en meer. Star Traders is dé winkel en dankzij het hi-tech ontwerp voel je je alsof je door de futuristische gangen van een Star Destroyer loopt. Niet ver van hier in Starport kan iedereen, die dapper genoeg is, in de strijd gaan met Darth Vader.

En als laatste, eens Disneyland® Paris de dag afsluit, ga je naar het Kasteel van Doornroosjevoor een spectaculaire grote finale. Muziek, licht, laser- en pyrotechnische effecten, waterdisplays – alle mogelijke technologieën zijn gebruikt voor Disney Illuminations, inclusief een reeks live-actionbeelden waar Star Wars-fans dol op zullen zijn. Millenium Falcon, TIE Fighters, Stormtroopers…

De ultieme Star Wars-ervaring loopt van 11 januari tot 15 maart 2020 met Legends of the Force – A Star Wars Celebration in beide parken van Disneyland® Paris.

(PADI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier