Ianthe Tavernier en Giovanni Kemper - die de hoofdrollen spelen in deze musical - trakteerden vandaag de aanwezige pers op een voorproefje van hun liefdesduet De Sterren. De studio werd meteen in de magische, oosterse sferen van 1000-en-een-nacht ondergedompeld. De magie tussen prinses Jasmine en Aladdin was meteen voelbaar. De perfecte teaser, richting de première van deze heerlijke familiemusical.

Giovanni Kemper en Ianthe Tavernier in de opnamestudio., FODI
Giovanni Kemper en Ianthe Tavernier in de opnamestudio. © FODI

Voor het publiek wordt het wachten tot de première op zaterdag 18 mei om dit te kunnen beleven. De cd is beschikbaar in elk theater waar de voorstelling speelt. Prijs: 18 euro. Er staan zestien liedjes op. Midden juni zal de cd ook te verkrijgen zijn via iTunes en Spotify.

(PADI)

Tryout op zaterdag 11 én zondag 12 mei in CC De Leest in Izegem. Voorstellingen op zaterdag 18 en zondag 19 mei in Stadsschouwburg in Antwerpen. Op zaterdag 1 en zondag 2 juni in Ethias Arena in Hasselt. Op zaterdag 8 en zondag 9 juni in Capitole Gent. Info en tickets: uitgezonderd.be.

Ianthe Tavernier en Giovanni Kemper - die de hoofdrollen spelen in deze musical - trakteerden vandaag de aanwezige pers op een voorproefje van hun liefdesduet De Sterren. De studio werd meteen in de magische, oosterse sferen van 1000-en-een-nacht ondergedompeld. De magie tussen prinses Jasmine en Aladdin was meteen voelbaar. De perfecte teaser, richting de première van deze heerlijke familiemusical.Voor het publiek wordt het wachten tot de première op zaterdag 18 mei om dit te kunnen beleven. De cd is beschikbaar in elk theater waar de voorstelling speelt. Prijs: 18 euro. Er staan zestien liedjes op. Midden juni zal de cd ook te verkrijgen zijn via iTunes en Spotify.(PADI)