Op het einde van de generale repetitie begon het al even te druppelen, zodat de bv's en ook aanwezigen al regenkledij aandeden en ook de paraplu's openden. Helmut Lotti kreeg daarvoor de hulp van zijn vaste begeleider Omer en ook andere artiesten werden beschermd tegen de regen. De algemene repetitie was gedaan toen er omstreeks 20.15 uur een hevig onweer Oostende teisterde. Wie een veilig onderkomen kon vinden, deed dat ook. Mensen schuilden onder van alles wat ze maar konden vinden én ook de aanpalende cafés en restaurants kregen plots heel wat volk over de vloer. Een restaurant liet voor één keer ook mensen toe die gewoon iets wilden drinken, want buiten was het geen weer om een hond door te jagen.

Met enige vertraging begonnen de opnames. Toen stond er al terug volk en naargelang de opnames vorderden kwam er nog volk bij, maar dat was veel minder in vergelijking met de opnames in 2016. Waren aanwezig : Olga Leyers en Laura Tesoro als presentatrices en qua artiesten Milo Meskens, Isabelle A., Natalia, Buurland, Lady Linn, Ozark Henry, K's Choise, Vive La Fête, Milow, Sylver, Helmut Lotti, Udo & Lisa, Stijn Meuris, Belle Perez en Christoff.

Tweede opnamedag

Op woensdagavond 9 augustus zijn er op dezelfde locatie nogmaals opnames voor hetzelfde VTM-programma met vier presentatoren : Nathalie Meskens, Ruth Beeckmans, Tine Embrechts en Josje Huisman. De aanwezige artiesten zijn : K3, Bart Peeters, Soulsister, Raymond Van het Groenewoud, Niels Destadsbader, Gers Pardoel, Regi, Nathalie Meskens, Sioen, Slongs Dievanongs, Laura Tesoro, Van Echelpoel en Lady Linn.

Tot woensdagavond op het Klein Strand met hopelijk beter weer. Of toch niet?

De fotospecial kan je hier bekijken.

(PADI - Foto FODI)

Op het einde van de generale repetitie begon het al even te druppelen, zodat de bv's en ook aanwezigen al regenkledij aandeden en ook de paraplu's openden. Helmut Lotti kreeg daarvoor de hulp van zijn vaste begeleider Omer en ook andere artiesten werden beschermd tegen de regen. De algemene repetitie was gedaan toen er omstreeks 20.15 uur een hevig onweer Oostende teisterde. Wie een veilig onderkomen kon vinden, deed dat ook. Mensen schuilden onder van alles wat ze maar konden vinden én ook de aanpalende cafés en restaurants kregen plots heel wat volk over de vloer. Een restaurant liet voor één keer ook mensen toe die gewoon iets wilden drinken, want buiten was het geen weer om een hond door te jagen.Met enige vertraging begonnen de opnames. Toen stond er al terug volk en naargelang de opnames vorderden kwam er nog volk bij, maar dat was veel minder in vergelijking met de opnames in 2016. Waren aanwezig : Olga Leyers en Laura Tesoro als presentatrices en qua artiesten Milo Meskens, Isabelle A., Natalia, Buurland, Lady Linn, Ozark Henry, K's Choise, Vive La Fête, Milow, Sylver, Helmut Lotti, Udo & Lisa, Stijn Meuris, Belle Perez en Christoff.Op woensdagavond 9 augustus zijn er op dezelfde locatie nogmaals opnames voor hetzelfde VTM-programma met vier presentatoren : Nathalie Meskens, Ruth Beeckmans, Tine Embrechts en Josje Huisman. De aanwezige artiesten zijn : K3, Bart Peeters, Soulsister, Raymond Van het Groenewoud, Niels Destadsbader, Gers Pardoel, Regi, Nathalie Meskens, Sioen, Slongs Dievanongs, Laura Tesoro, Van Echelpoel en Lady Linn.Tot woensdagavond op het Klein Strand met hopelijk beter weer. Of toch niet?(PADI - Foto FODI)