Gert en Samson stonden niet alleen op het podium, maar ook Walter Baele, Walter De Donder, Walter Van de Velde en Koen Crucke waren erbij toen deze bijzondere clip werd opgenomen bij het liedje Het allerlaatste liedje.

Met dit nummer neemt Studio 100 afscheid van Gert en wordt ook 30 jaar Samson & Gert gevierd. De clip is dan ook een feest van nostalgische beelden en hilarische taferelen. Het nummer - dat ook als bonustrack 101 is opgenomen in de cd-box 30 jaar Samson & Gert - komt uit op 27 november, de videoclip volgt op 29 november.

De cd-box is een groot succes en staat nu al op de tweede plaats in de Ultratop. Voor de Samson & Gert-afscheidsshows staat de teller al op 100.000 tickets. De shows in de kerstvakantie zijn zelfs zo goed als uitverkocht. Naast de shows in de paasvakantie zijn er nu ook extra shows in de krokusvakantie.

(PADI)

Tickets & Info : studio100.com.

Gert en Samson stonden niet alleen op het podium, maar ook Walter Baele, Walter De Donder, Walter Van de Velde en Koen Crucke waren erbij toen deze bijzondere clip werd opgenomen bij het liedje Het allerlaatste liedje. Met dit nummer neemt Studio 100 afscheid van Gert en wordt ook 30 jaar Samson & Gert gevierd. De clip is dan ook een feest van nostalgische beelden en hilarische taferelen. Het nummer - dat ook als bonustrack 101 is opgenomen in de cd-box 30 jaar Samson & Gert - komt uit op 27 november, de videoclip volgt op 29 november. De cd-box is een groot succes en staat nu al op de tweede plaats in de Ultratop. Voor de Samson & Gert-afscheidsshows staat de teller al op 100.000 tickets. De shows in de kerstvakantie zijn zelfs zo goed als uitverkocht. Naast de shows in de paasvakantie zijn er nu ook extra shows in de krokusvakantie. (PADI)Tickets & Info : studio100.com.