Maandagnamiddag 8 april was Herbert te gast op de seniorennamiddag van SJG Events in zaal Middenstand in Ingelmunster. De zaal zat alweer proppensvol. Naast Herbert traden ook nog Frappant en Luc Van Meeuwen op, maar uiteindelijk was er toch het meeste ambiance en werd er het meest meegezongen met de nummers die Herbert bracht.

De zaal was uitverkocht. © FODI

De sjaals gingen de lucht in en het publiek begon ook de dansvloer in te palmen. Herbert zong : Elisa, De Radio, Vaar je mee, Klein geluk, Laat de zomer, Santo Domingo, Mooi om te zien, Tura medley en als afsluiter een Duitse medley.

(PADI)

Op zondagnamiddag 14 april treedt Herbert vanaf 14 uur opnieuw op in dezelfde zaal ter gelegenheid van het Paasfeest met nog optredens van B.Jorn, Mario Franco, Dirk Duval Band en Sammy Moore. Er is ook paasgebraad met groenten en kroketten à volonté te verkrijgen. Voor de maaltijd én de show betaal je 35 euro per persoon. Kinderen van 6 tot 12 jaar betalen 12 euro. Kinderen kleiner dan 85 cm mogen gratis meetafelen. Inschrijven kan op 0485 28 47 77. Op maandag 15 april is Herbert om 14.30 uur te gast, samen met Frappant en Jason Bradley, in zaal Mandeldaele in Izegem. Toegang : 10 euro in voorverkoop en 12,5 euro aan de deur, inclusief één koffie en gebak. Deuren open om 13.30 uur. Reserveren via Mandeldaele of 0485 28 47 77.

Maandagnamiddag 8 april was Herbert te gast op de seniorennamiddag van SJG Events in zaal Middenstand in Ingelmunster. De zaal zat alweer proppensvol. Naast Herbert traden ook nog Frappant en Luc Van Meeuwen op, maar uiteindelijk was er toch het meeste ambiance en werd er het meest meegezongen met de nummers die Herbert bracht.De sjaals gingen de lucht in en het publiek begon ook de dansvloer in te palmen. Herbert zong : Elisa, De Radio, Vaar je mee, Klein geluk, Laat de zomer, Santo Domingo, Mooi om te zien, Tura medley en als afsluiter een Duitse medley.(PADI)