Verwonderd bevat twaalf Nederlandstalige nummers die overgoten werden met een vleugje kerstmagie. Kerstmis met Herbert zal nooit zo muzikaal geklonken hebben.

"De laatste jaren vragen fans me vaak: Herbert, wanneer kom jij eens met een eigen kerstrepertoire? Toegegeven, ik heb heel wat sfeervolle nummers, maar echte kerstnummers die ontbraken nog aan mijn repertoire", zegt Herbert. "Bovendien heb ik zo'n fijne herinneringen aan de kerstperiodes die ik als kind meemaakte. Ik wilde absoluut die gezellige, warme sfeer in dat album leggen. Mijn producer Peter Keereman heeft dat goed aangevoeld. Samen hebben we een aantal intense maanden gewerkt aan Verwonderd. Ik ben heel tevreden met het eindresultaat."

Verwonderd bevat twaalf liedjes die stuk voor stuk de sfeer van Kerstmis uitademen. Tegelijkertijd klinkt het album op en top Herbert. Die eigenheid bewaren was een hele uitdaging, maar absoluut noodzakelijk. "Een kerstalbum maken, tot daar aan toe. Maar ik wilde ook dat mijn fans het Herbert-gevoel in de plaat zouden terugvinden. Daarom kozen we er bewust voor om bestaande nummers af te wisselen met eigen songs. Hoe dan ook: voor ieder nummer op Verwonderd hebben Peter en ik de koppen bij elkaar gestoken om te zorgen dat tekst, muziek en arrangement een sfeervol geheel vormen waarin ook de fans zich herkennen." Wie Verwonderd beluistert, zal het moeten toegeven : al van bij de eerste noot zit de sfeer er boenk op. "Er werden dan ook kosten noch moeite gespaard. We hebben gewerkt met echte strijkers, echte blazers. Zoiets doen geeft de plaat net dat tikkeltje meer en komt de sfeer die we ermee willen uitstralen ten goede", besluit Herbert.

(PADI)

Verwonderd van Herbert Verhaeghe is te downloaden via iTunes en verkrijgbaar als fysiek exemplaar aan de fanclubstand of via herbertverhaeghe.be.

Verwonderd bevat twaalf Nederlandstalige nummers die overgoten werden met een vleugje kerstmagie. Kerstmis met Herbert zal nooit zo muzikaal geklonken hebben."De laatste jaren vragen fans me vaak: Herbert, wanneer kom jij eens met een eigen kerstrepertoire? Toegegeven, ik heb heel wat sfeervolle nummers, maar echte kerstnummers die ontbraken nog aan mijn repertoire", zegt Herbert. "Bovendien heb ik zo'n fijne herinneringen aan de kerstperiodes die ik als kind meemaakte. Ik wilde absoluut die gezellige, warme sfeer in dat album leggen. Mijn producer Peter Keereman heeft dat goed aangevoeld. Samen hebben we een aantal intense maanden gewerkt aan Verwonderd. Ik ben heel tevreden met het eindresultaat."Verwonderd bevat twaalf liedjes die stuk voor stuk de sfeer van Kerstmis uitademen. Tegelijkertijd klinkt het album op en top Herbert. Die eigenheid bewaren was een hele uitdaging, maar absoluut noodzakelijk. "Een kerstalbum maken, tot daar aan toe. Maar ik wilde ook dat mijn fans het Herbert-gevoel in de plaat zouden terugvinden. Daarom kozen we er bewust voor om bestaande nummers af te wisselen met eigen songs. Hoe dan ook: voor ieder nummer op Verwonderd hebben Peter en ik de koppen bij elkaar gestoken om te zorgen dat tekst, muziek en arrangement een sfeervol geheel vormen waarin ook de fans zich herkennen." Wie Verwonderd beluistert, zal het moeten toegeven : al van bij de eerste noot zit de sfeer er boenk op. "Er werden dan ook kosten noch moeite gespaard. We hebben gewerkt met echte strijkers, echte blazers. Zoiets doen geeft de plaat net dat tikkeltje meer en komt de sfeer die we ermee willen uitstralen ten goede", besluit Herbert. (PADI)Verwonderd van Herbert Verhaeghe is te downloaden via iTunes en verkrijgbaar als fysiek exemplaar aan de fanclubstand of via herbertverhaeghe.be.