Velen dachten dat het toch dé echte ging zijn, maar de échte Helene Fischer is voor veel organisatoren niet te betalen. Toch niet wanneer je maar een zaal hebt waar 2.000 of misschien 4.000 mensen in kunnen zitten. Wie naar de Helene Fischer Tribute-show in Oostende en Hasselt kwam kijken, was het erover eens: Laura Heinz die als zangeres Helene Fischer brengt, mag er zijn qua schoonheid maar ook qua stem. En de show zelf, werkelijk prachtig.

De zangeres stond op een podium met een heel sterke zevenkoppige professionele band, twee background zangeressen, een violiste en ook met een zestal knappe danseressen. Net zoals de echte Helene Fischer stond Laura Heinz niet stil op het podium. Zij zong, maar danste ook mee met de dansgroep. Zingen en dansen, lastig, maar ze deed het. Niet vijf minuten, maar tijdens diverse songs. Voeg daarbij nog een mooie belichting én een schoon decor, én dan heb je alle ingrediënten bij elkaar om er een mooie én vooral gezellige muzikale avond van te maken.

Laura Heinz, een professionele musicalzangeres, wist met haar glasheldere en krachtige stem de Helene Fischer-songs met evenveel gevoel en kunde te vertolken als het origineel. Het publiek veerde vlug recht, ging dan weer zitten om even later terug op te staan en mee te doen. Laura spreekt enkel de Duitse taal, maar toch deed ze haar best om rustig te praten zodat de ruim 1.900 aanwezigen in Kursaal Oostende en de 1.000 bezoekers in het Ethias Theater van Hasselt er toch iets van begrepen. De zangeres begon aan haar show om 20.15 uur en nam even voor 23 uur afscheid van het publiek in Kursaal Oostende, met tussenin een korte pauze. Deze show was echt waar de moeite en dus gingen vele bezoekers met een goed gevoel naar huis terug.

Helene Fischer in actie op het podium. © FODI

Op zondagavond was Helene Fischer te gast in Ethias Theater in Hasselt. Daar stond ze nog zelfverzekerder op het podium. Er begon daar zelfs spontaan een polonaise. Haar eerste én tweede optreden in ons land mogen als muzikale toppers worden ingepakt. Helene 'Laura Henz' Fischer deed het uitstekend, zowel op het podium als nadien in de backstage. Concertorganisator Willy Moeyaert uit Beernem kreeg er zelfs nog een mooi cadeau van, namelijk een foto met niet enkel Helene, maar wel met heel de groep. Als dat geen souvenir is. Backstage wandelde de zangeres ook constant rond, sloeg ze met iedereen een praatje. Neen, zeker geen madame met kapsones, maar een zangeres waar we nog meer waardering voor hebben gekregen. Chapeau, wanneer kom je terug?

(PADI)

Velen dachten dat het toch dé echte ging zijn, maar de échte Helene Fischer is voor veel organisatoren niet te betalen. Toch niet wanneer je maar een zaal hebt waar 2.000 of misschien 4.000 mensen in kunnen zitten. Wie naar de Helene Fischer Tribute-show in Oostende en Hasselt kwam kijken, was het erover eens: Laura Heinz die als zangeres Helene Fischer brengt, mag er zijn qua schoonheid maar ook qua stem. En de show zelf, werkelijk prachtig.De zangeres stond op een podium met een heel sterke zevenkoppige professionele band, twee background zangeressen, een violiste en ook met een zestal knappe danseressen. Net zoals de echte Helene Fischer stond Laura Heinz niet stil op het podium. Zij zong, maar danste ook mee met de dansgroep. Zingen en dansen, lastig, maar ze deed het. Niet vijf minuten, maar tijdens diverse songs. Voeg daarbij nog een mooie belichting én een schoon decor, én dan heb je alle ingrediënten bij elkaar om er een mooie én vooral gezellige muzikale avond van te maken.Laura Heinz, een professionele musicalzangeres, wist met haar glasheldere en krachtige stem de Helene Fischer-songs met evenveel gevoel en kunde te vertolken als het origineel. Het publiek veerde vlug recht, ging dan weer zitten om even later terug op te staan en mee te doen. Laura spreekt enkel de Duitse taal, maar toch deed ze haar best om rustig te praten zodat de ruim 1.900 aanwezigen in Kursaal Oostende en de 1.000 bezoekers in het Ethias Theater van Hasselt er toch iets van begrepen. De zangeres begon aan haar show om 20.15 uur en nam even voor 23 uur afscheid van het publiek in Kursaal Oostende, met tussenin een korte pauze. Deze show was echt waar de moeite en dus gingen vele bezoekers met een goed gevoel naar huis terug.Op zondagavond was Helene Fischer te gast in Ethias Theater in Hasselt. Daar stond ze nog zelfverzekerder op het podium. Er begon daar zelfs spontaan een polonaise. Haar eerste én tweede optreden in ons land mogen als muzikale toppers worden ingepakt. Helene 'Laura Henz' Fischer deed het uitstekend, zowel op het podium als nadien in de backstage. Concertorganisator Willy Moeyaert uit Beernem kreeg er zelfs nog een mooi cadeau van, namelijk een foto met niet enkel Helene, maar wel met heel de groep. Als dat geen souvenir is. Backstage wandelde de zangeres ook constant rond, sloeg ze met iedereen een praatje. Neen, zeker geen madame met kapsones, maar een zangeres waar we nog meer waardering voor hebben gekregen. Chapeau, wanneer kom je terug?(PADI)