Deze show werd opgebouwd rond Jacky Lafon en verwijst naar het bijna gelijknamige vroegere succesvolle tv-programma HT&D waar Jacky dan te zien was naast wijlen Guido Depraetere.

In 't Colisée was Jacky vergezeld van Jef Desmedt (bekend van Familie) en door een verrassende Koen Crucke. Wie niet aangekondigd stond, was Baziel - het typetje waarmee wijlen Guido Depraetere scoorde - en dat werd opgevoerd door een goed acterende Danny Bentein.

Wanneer Jacky haar moppenboekje mag opendoen, dan voelt ze zich heel goed. Ook Jef en Koen doen wat van hen wordt verwacht, namelijk het publiek een aangename voorstelling geven waarin iedereen de eventuele dagelijkse zorgen eens kan vergeten. Tijdens ons bezoek zat tussen de aanwezigen vijfvoudig wereldkampioen veldrijden Bert Vermeire uit Beernem, die zijn 74ste verjaardag kwam vieren in 't Colisée. Hij werd prompt getrakteerd met een taart en een goede Zatte Rita.

Na de pauze vroeg Jacky aan het publiek of er iemand een goede mop kende om op het podium te vertellen. Prompt bood zich de 80-jarige Herman Nechelput uit Ninove aan. Ook hij kwam, samen met zijn vrouw die dag een verjaardag vieren, namelijk hun 57ste huwelijksverjaardag.

Helemaal op het einde van de show bracht Jef Desmedt een schitterende parodie van zijn tante met een trekje...De zaal ging helemaal plat. De show sloot af met een mooie medley, gebracht door Jacky, Jef en Koen wat hen een staande ovatie opleverde.

HD en D is nog te zien op vrijdag 9 en zaterdag 10 november om 14.30 uur in Colisée in Blankenberge. Tickets : 25 euro. Diner mogelijk aan 19 euro. www.kusttheatertickets.be.

(PADI/ Foto's: PADI & Daniël)

Deze show werd opgebouwd rond Jacky Lafon en verwijst naar het bijna gelijknamige vroegere succesvolle tv-programma HT&D waar Jacky dan te zien was naast wijlen Guido Depraetere.In 't Colisée was Jacky vergezeld van Jef Desmedt (bekend van Familie) en door een verrassende Koen Crucke. Wie niet aangekondigd stond, was Baziel - het typetje waarmee wijlen Guido Depraetere scoorde - en dat werd opgevoerd door een goed acterende Danny Bentein.Wanneer Jacky haar moppenboekje mag opendoen, dan voelt ze zich heel goed. Ook Jef en Koen doen wat van hen wordt verwacht, namelijk het publiek een aangename voorstelling geven waarin iedereen de eventuele dagelijkse zorgen eens kan vergeten. Tijdens ons bezoek zat tussen de aanwezigen vijfvoudig wereldkampioen veldrijden Bert Vermeire uit Beernem, die zijn 74ste verjaardag kwam vieren in 't Colisée. Hij werd prompt getrakteerd met een taart en een goede Zatte Rita.Na de pauze vroeg Jacky aan het publiek of er iemand een goede mop kende om op het podium te vertellen. Prompt bood zich de 80-jarige Herman Nechelput uit Ninove aan. Ook hij kwam, samen met zijn vrouw die dag een verjaardag vieren, namelijk hun 57ste huwelijksverjaardag.Helemaal op het einde van de show bracht Jef Desmedt een schitterende parodie van zijn tante met een trekje...De zaal ging helemaal plat. De show sloot af met een mooie medley, gebracht door Jacky, Jef en Koen wat hen een staande ovatie opleverde. (PADI/ Foto's: PADI & Daniël)