Dit jaar wordt er gekozen om drie projecten in Harelbeke te steunen. Naast de vzw Het Ventiel steunen ze ook vzw Jasper en Kom op tegen Kanker (via de 1.000 km trappen tegen kanker met Michael Vannieuwenhuyze). De VIP-formule is al enkele maanden uitverkocht en werd afgeklokt op 250 personen. De gewone tickets aan 25 euro vliegen ook de deur uit, want slechts een 60-tal zijn nu nog beschikbaar. Voor Harelbeke Schlagert is CC Het Spoor té klein geworden. Dat komt ongetwijfeld ook door de sterke affiche. De avond start met Johan Veugelers, gevolgd door Filip D'Haeze, Gene Thomas, Yves Segers en Jettie Pallettie. Afsluiten doet Harelbeke Schlagert met twee topacts, namelijk De Romeo's en Willy Sommers. (PADI)

Ook De Romeo's zijn van de partij., FODI/Jens
Ook De Romeo's zijn van de partij. © FODI/Jens

Info over de kaartenverkoop vind je op de Facebook-pagina van Harelbeke Schlagert - Info : 0496 59 43 27 (Christophe Rommens)

Dit jaar wordt er gekozen om drie projecten in Harelbeke te steunen. Naast de vzw Het Ventiel steunen ze ook vzw Jasper en Kom op tegen Kanker (via de 1.000 km trappen tegen kanker met Michael Vannieuwenhuyze). De VIP-formule is al enkele maanden uitverkocht en werd afgeklokt op 250 personen. De gewone tickets aan 25 euro vliegen ook de deur uit, want slechts een 60-tal zijn nu nog beschikbaar. Voor Harelbeke Schlagert is CC Het Spoor té klein geworden. Dat komt ongetwijfeld ook door de sterke affiche. De avond start met Johan Veugelers, gevolgd door Filip D'Haeze, Gene Thomas, Yves Segers en Jettie Pallettie. Afsluiten doet Harelbeke Schlagert met twee topacts, namelijk De Romeo's en Willy Sommers. (PADI)Info over de kaartenverkoop vind je op de Facebook-pagina van Harelbeke Schlagert - Info : 0496 59 43 27 (Christophe Rommens)