De opnames van de nieuwe film gaan deze zomer van start, waarbij door enkele creatieve aanpassingen alle coronamaatregelen in acht kunnen worden genomen. K3 - Dans van de Farao verschijnt eind dit jaar in de zalen. Hun vorige film K3 Love Cruise kon rekenen op meer dan 300.000 bezoekers in Vlaanderen en Nederland.

Hanne : "Ik ben bijzonder blij dat er opnieuw een film komt. Aan de opnames van K3 Love Cruise bewaren we alle drie heel mooie herinneringen." Klaasje : "We kunnen niet wachten om eraan te beginnen. Het belooft ook deze keer heel spannend te worden en zelfs een beetje mysterieus...". Marthe : "Met de opnames van deze film belooft het een drukke zomer te worden, maar ik heb er ongelofelijk veel zin in."

De regie is in handen van Dennis Bots, die eerder ook al tekende voor de succesvolle serie 'Het Huis Anubis' en enkele K3-clips. (PADI)

De opnames van de nieuwe film gaan deze zomer van start, waarbij door enkele creatieve aanpassingen alle coronamaatregelen in acht kunnen worden genomen. K3 - Dans van de Farao verschijnt eind dit jaar in de zalen. Hun vorige film K3 Love Cruise kon rekenen op meer dan 300.000 bezoekers in Vlaanderen en Nederland.Hanne : "Ik ben bijzonder blij dat er opnieuw een film komt. Aan de opnames van K3 Love Cruise bewaren we alle drie heel mooie herinneringen." Klaasje : "We kunnen niet wachten om eraan te beginnen. Het belooft ook deze keer heel spannend te worden en zelfs een beetje mysterieus...". Marthe : "Met de opnames van deze film belooft het een drukke zomer te worden, maar ik heb er ongelofelijk veel zin in."De regie is in handen van Dennis Bots, die eerder ook al tekende voor de succesvolle serie 'Het Huis Anubis' en enkele K3-clips. (PADI)