Als model stond Griet Vanhees vroeger vaak op de covers. Haar opgebouwde tv-ervaring komt goed van pas in haar talrijke Facebook- en Instagramfilmpjes. Die worden massaal bekeken door haar volgers.

In de wereld van glitter en glamour is media- en societyfiguur Griet Vanhees nog steeds een vaste waarde. Ze houdt van feestjes, maar nog meer van haar gezin. Ze steunt de carrière van haar man, racepiloot Anthony Kumpen, en zorgt voor hun drie kinderen.

Ondertussen vindt Griet dat het terug tijd is voor me time. Toen ze de vraag kreeg om het gezicht en de ambassadrice te worden van World of Fantasy, zei ze onmiddellijk "ja". World of Fantasy is het nieuwe paardenspektakel van Cavalluna. Met deze nieuwe Europese tournee staat het gezelschap op 2 en 3 februari met een Nederlandstalige show in het Antwerpse Sportpaleis.

Griet: "Ik ben opgegroeid tussen de paarden. Ik heb er jarenlang op gereden en ik verzorg er nog dagelijks enkele. Voor wie houdt van prachtige paarden in een schitterende show, zijn deze voorstellingen van wereldklasse een absolute must see."

Met Cavalluna concentreren we ons op wat wij al vele jaren als de beste kunnen: onvergetelijke shows in Europese arena's met veel liefde voor paarden. De shows beroeren het hart van elke toeschouwer", verklaart directeur Johannes Mock-O'Hara de nieuwe naam. "Met deze nieuwe naam vieren we ons nieuwe hoofdstuk en scheppen we duidelijkheid bij de toeschouwers."

(PADI)

Cavalluna's 'World of Fantasy' speelt op 2 februari (om 15.00 en 20.00 uur) en 3 februari (15.00 uur) een Nederlandstalige voorstelling in het Antwerpse Sportpaleis. Op 16 en 17 maart (15.00 uur) kan je in Vorst Nationaal terecht voor de Franstalige versie. Tickets bestel je op www.teleticketservice.com of 070/345.345 (Max. ?0,30/Min).

Als model stond Griet Vanhees vroeger vaak op de covers. Haar opgebouwde tv-ervaring komt goed van pas in haar talrijke Facebook- en Instagramfilmpjes. Die worden massaal bekeken door haar volgers.In de wereld van glitter en glamour is media- en societyfiguur Griet Vanhees nog steeds een vaste waarde. Ze houdt van feestjes, maar nog meer van haar gezin. Ze steunt de carrière van haar man, racepiloot Anthony Kumpen, en zorgt voor hun drie kinderen.Ondertussen vindt Griet dat het terug tijd is voor me time. Toen ze de vraag kreeg om het gezicht en de ambassadrice te worden van World of Fantasy, zei ze onmiddellijk "ja". World of Fantasy is het nieuwe paardenspektakel van Cavalluna. Met deze nieuwe Europese tournee staat het gezelschap op 2 en 3 februari met een Nederlandstalige show in het Antwerpse Sportpaleis.Griet: "Ik ben opgegroeid tussen de paarden. Ik heb er jarenlang op gereden en ik verzorg er nog dagelijks enkele. Voor wie houdt van prachtige paarden in een schitterende show, zijn deze voorstellingen van wereldklasse een absolute must see."Met Cavalluna concentreren we ons op wat wij al vele jaren als de beste kunnen: onvergetelijke shows in Europese arena's met veel liefde voor paarden. De shows beroeren het hart van elke toeschouwer", verklaart directeur Johannes Mock-O'Hara de nieuwe naam. "Met deze nieuwe naam vieren we ons nieuwe hoofdstuk en scheppen we duidelijkheid bij de toeschouwers."(PADI)Cavalluna's 'World of Fantasy' speelt op 2 februari (om 15.00 en 20.00 uur) en 3 februari (15.00 uur) een Nederlandstalige voorstelling in het Antwerpse Sportpaleis. Op 16 en 17 maart (15.00 uur) kan je in Vorst Nationaal terecht voor de Franstalige versie. Tickets bestel je op www.teleticketservice.com of 070/345.345 (Max. ?0,30/Min).