In zaal Mandeldaele in Izegem begon Greg met het nummer Het kan niet zijn van Will Tura om daarna over te schakelen naar liedjes van vooral Nederlandstalige artiesten : Het is goed zo van Tino Martin, Ga nooit meer van huis van Vader Abraham, Huilen doe ik wel alleen van Jannes, Adio Amore Adio van eveneens Jannes, Jij denkt maar dat je alles mag van mij van Frans Duyts, Wie denk jij wel wie ik ben van Nelis Leeman, Laat me leven van Tino Martin én Gerard Joling... "Dit repertoire ligt mij, ik voel mij goed wanneer ik zo'n liedjes mag en kan zingen. Ik denk dus dat ik in de toekomst dezelfde muzikale weg ga bewandelen", vertelt Greg net na zijn optreden, waarna hij werd opgeslorpt door de aanwezigen om fotokaarten te signeren en te poseren voor een foto.

Greg tussen zijn papa Johny en zijn tante Kristine, de zus van zijn vader én ook de mama van Laura Lynn. © FODI

Wil je Greg eens aan het werk zien? Dat kan op zaterdag 6 april vanaf 20.30 uur op het event Molenland Feest van Radio Molenland in De Verrekijker, Industrielaan in Wingene. Er zijn ook nog optredens van Dina Rodrigues en Dennie Christian.

(PADI)

In zaal Mandeldaele in Izegem begon Greg met het nummer Het kan niet zijn van Will Tura om daarna over te schakelen naar liedjes van vooral Nederlandstalige artiesten : Het is goed zo van Tino Martin, Ga nooit meer van huis van Vader Abraham, Huilen doe ik wel alleen van Jannes, Adio Amore Adio van eveneens Jannes, Jij denkt maar dat je alles mag van mij van Frans Duyts, Wie denk jij wel wie ik ben van Nelis Leeman, Laat me leven van Tino Martin én Gerard Joling... "Dit repertoire ligt mij, ik voel mij goed wanneer ik zo'n liedjes mag en kan zingen. Ik denk dus dat ik in de toekomst dezelfde muzikale weg ga bewandelen", vertelt Greg net na zijn optreden, waarna hij werd opgeslorpt door de aanwezigen om fotokaarten te signeren en te poseren voor een foto. (PADI)