Greg alias Gregory Vandenheede uit Tielt hoeven we in feite niet uitvoerig voor te stellen, want heel wat fans van Vlaamse muziek kennen al deze zanger. De 33-jarige Greg is de neef van Laura Lynn uit Ardooie. Enkele jaren geleden trad hij voor de eerste keer op tijdens het fanbal van Laura Lynn in Salons Mantovani in Oudenaarde. Alhoewel Greg ontzettend nerveus was, kreeg hij daar de smaak te pakken. Greg begon verder op te treden. Door het coronavirus moest hij echter in de voorbije weken ook in zijn kot blijven en kon hij zelfs niet beginnen met eventueel het opnemen van een eigen single. Greg ging wel al enkele keren live op Facebook vanuit zijn eigen woning in Tielt. Zijn fans vinden dat super, zodat de zanger met de mooie stem besloot van dat ook komende zondag of op Pinksterzondag om 14 uur nog eens te doen. Kijk zeker mee !

Na het optreden van Greg kan iedereen ook genieten van de stem van Glenn Thienpondt (30), een nieuwe naam in de Vlaamse showbizz. In 2016 nam deze zanger deel aan 'Komen Eten' op VIER. Hij won dit programma. In 2016 werd Glenn ook Prins Carnaval van België. De Gentenaar is al van jongs af geraakt door muziek. Hij speelde twaalf jaar in een jeugddrumband, waar hij het instrument snaartrommel bespeelde. Later begon hij te zingen. Zijn eerste optreden gebeurde tijdens de Gentse Feesten in natuurlijk zijn stad Gent. Daar verzorgde hij het voorprogramma van Christoff. Glenn zingt nu meer solo. Hij brengt Nederlandstalige muziek, inclusief ook enkele Gentse meezingers in natuurlijk zijn Gents dialect. Zijn playlist bestaat uit ambiancenummers, maar ook uit rustige songs. Vorig jaar in juli kwam zijn eerste single 'Dans vanavond met mij' uit, geproducet in de Artsound Studio met arrangementen van Jean-Pierre Kerkhofs. Hij zit bij het muzieklabel RS Muziek. Glenn bracht ook nog 'In jouw ogen staat geschreven' uit en eveneens 'Droom van mij'. Zijn recentste single kwam een tweetal weken geleden uit, namelijk een partymix 'Ik verscheurde je foto' van de bekende Nederlandse zanger Koos Alberts. Voor de vrouwelijke fans. Pech, Glenn is ondertussen ook al getrouwd met Miss Gent 2016 Marjolein Vlerick. (PADI)

Greg alias Gregory Vandenheede uit Tielt hoeven we in feite niet uitvoerig voor te stellen, want heel wat fans van Vlaamse muziek kennen al deze zanger. De 33-jarige Greg is de neef van Laura Lynn uit Ardooie. Enkele jaren geleden trad hij voor de eerste keer op tijdens het fanbal van Laura Lynn in Salons Mantovani in Oudenaarde. Alhoewel Greg ontzettend nerveus was, kreeg hij daar de smaak te pakken. Greg begon verder op te treden. Door het coronavirus moest hij echter in de voorbije weken ook in zijn kot blijven en kon hij zelfs niet beginnen met eventueel het opnemen van een eigen single. Greg ging wel al enkele keren live op Facebook vanuit zijn eigen woning in Tielt. Zijn fans vinden dat super, zodat de zanger met de mooie stem besloot van dat ook komende zondag of op Pinksterzondag om 14 uur nog eens te doen. Kijk zeker mee !Na het optreden van Greg kan iedereen ook genieten van de stem van Glenn Thienpondt (30), een nieuwe naam in de Vlaamse showbizz. In 2016 nam deze zanger deel aan 'Komen Eten' op VIER. Hij won dit programma. In 2016 werd Glenn ook Prins Carnaval van België. De Gentenaar is al van jongs af geraakt door muziek. Hij speelde twaalf jaar in een jeugddrumband, waar hij het instrument snaartrommel bespeelde. Later begon hij te zingen. Zijn eerste optreden gebeurde tijdens de Gentse Feesten in natuurlijk zijn stad Gent. Daar verzorgde hij het voorprogramma van Christoff. Glenn zingt nu meer solo. Hij brengt Nederlandstalige muziek, inclusief ook enkele Gentse meezingers in natuurlijk zijn Gents dialect. Zijn playlist bestaat uit ambiancenummers, maar ook uit rustige songs. Vorig jaar in juli kwam zijn eerste single 'Dans vanavond met mij' uit, geproducet in de Artsound Studio met arrangementen van Jean-Pierre Kerkhofs. Hij zit bij het muzieklabel RS Muziek. Glenn bracht ook nog 'In jouw ogen staat geschreven' uit en eveneens 'Droom van mij'. Zijn recentste single kwam een tweetal weken geleden uit, namelijk een partymix 'Ik verscheurde je foto' van de bekende Nederlandse zanger Koos Alberts. Voor de vrouwelijke fans. Pech, Glenn is ondertussen ook al getrouwd met Miss Gent 2016 Marjolein Vlerick. (PADI)