Pierre was de drijvende kracht achter Flesh & Fell, maar hij gooide ook hoge ogen met zijn band Speaking-T. In 2009 bracht hij de eerste single "La Belgiek Est Chic" uit en tevens zijn debuutalbum. Hij bouwde aan een sterke live reputatie en je kon hem reeds op diverse podia zien o.a in de Botanique en op festivals, zoals Theater Aan Zee, Suikerrock, het voorprogramma van The Stranglers, Arno en diverse clubs in heel België. In september 2012 volgde het album 'Bissextile'en in 2016 'Midnight Fever'. Een Oostendenaar die de kust jaren geleden inruilde voor de hoofdstad...merk je daar na al die tijd nog iets van ? Pierre keert met zijn nieuw album 'Vier' terug naar zijn moedertaal, het Nederlands. Met aanstekelijke ritmes en een grootstedelijke sound neemt hij je mee in een nieuw verhaal, eentje waarin hij ook de kans zag om de creatieve genen zijn werk te laten doen en voor de eerste single 'Alles kan wachten', samen te werken met zijn zoon aka IX. Op muzikaal vlak kreeg Goudi wel eens te horen dat hij zichzelf telkens leek her uit te vinden. En ook hier kan dat gelden. Hoewel de sound poppy klinkt en vocaal voorzien is van spoken vocals en rap, blijft de donkere weg voor hem de mooiste : 'Of je het nog zwarter wilt...? Of is 't nu genoeg ?

De nieuwe single 'Makkelijk gezegd ' is een frisse mix van funky triphop en indie. Zijn muziek maakt hij thuis, graag kleurend buiten de lijntjes, zonder zich te laten intimideren door de onzichtbare vijand. Opnieuw cool zingend in zijn dialect, het Ostêns, zijn vroegere Speaking T-kompaan Ron Reuman in de productiestoel en Hans Helewaut als gastmuzikant op sax. Goudi over zijn nieuwe single : "Makkelijk gezegd' is een diepzinnig nummer met wat maatschappij kritiek op een zwoel en sexy ritme, lichtvoetig en met een tekst vol oer-Vlaamse waarheden." (PADI)

Op vrijdag 9 oktober treedt Goudi op in B52 in Eernegem. www.goudimusic.com

Pierre was de drijvende kracht achter Flesh & Fell, maar hij gooide ook hoge ogen met zijn band Speaking-T. In 2009 bracht hij de eerste single "La Belgiek Est Chic" uit en tevens zijn debuutalbum. Hij bouwde aan een sterke live reputatie en je kon hem reeds op diverse podia zien o.a in de Botanique en op festivals, zoals Theater Aan Zee, Suikerrock, het voorprogramma van The Stranglers, Arno en diverse clubs in heel België. In september 2012 volgde het album 'Bissextile'en in 2016 'Midnight Fever'. Een Oostendenaar die de kust jaren geleden inruilde voor de hoofdstad...merk je daar na al die tijd nog iets van ? Pierre keert met zijn nieuw album 'Vier' terug naar zijn moedertaal, het Nederlands. Met aanstekelijke ritmes en een grootstedelijke sound neemt hij je mee in een nieuw verhaal, eentje waarin hij ook de kans zag om de creatieve genen zijn werk te laten doen en voor de eerste single 'Alles kan wachten', samen te werken met zijn zoon aka IX. Op muzikaal vlak kreeg Goudi wel eens te horen dat hij zichzelf telkens leek her uit te vinden. En ook hier kan dat gelden. Hoewel de sound poppy klinkt en vocaal voorzien is van spoken vocals en rap, blijft de donkere weg voor hem de mooiste : 'Of je het nog zwarter wilt...? Of is 't nu genoeg ?De nieuwe single 'Makkelijk gezegd ' is een frisse mix van funky triphop en indie. Zijn muziek maakt hij thuis, graag kleurend buiten de lijntjes, zonder zich te laten intimideren door de onzichtbare vijand. Opnieuw cool zingend in zijn dialect, het Ostêns, zijn vroegere Speaking T-kompaan Ron Reuman in de productiestoel en Hans Helewaut als gastmuzikant op sax. Goudi over zijn nieuwe single : "Makkelijk gezegd' is een diepzinnig nummer met wat maatschappij kritiek op een zwoel en sexy ritme, lichtvoetig en met een tekst vol oer-Vlaamse waarheden." (PADI)Op vrijdag 9 oktober treedt Goudi op in B52 in Eernegem. www.goudimusic.com