"Een relatie opbouwen gaat met vallen en opstaan, maar in dit nummer staat het engagement centraal waarmee je voor elkaar kiest", zegt Glen. Voor deze tweede single werkte Glen samen met Kato Callebaut, die in 2011 deelnam aan Idool en ondertussen een succesvolle zangcarrière uitbouwde. Kato gaf Glen zijn eerste zanglessen en moedigde hem aan zijn muziekcarrière verder uit te bouwen.

Dat was het begin van een professionele samenwerking, want Kato schreef het nummer Jou Alleen speciaal voor Glen. Vorig jaar bracht Glen met zijn debuutsingle Morgen dementie positief onder de aandacht. De single werd enthousiast onthaald en zijn inspanningen leverden hem recent nog de titel van Krak van Ruiselede op.

Het nummer is vanaf vrijdag te beluisteren via Spotify en te koop via Itunes en andere distributie kanalen.

(PADI)

"Een relatie opbouwen gaat met vallen en opstaan, maar in dit nummer staat het engagement centraal waarmee je voor elkaar kiest", zegt Glen. Voor deze tweede single werkte Glen samen met Kato Callebaut, die in 2011 deelnam aan Idool en ondertussen een succesvolle zangcarrière uitbouwde. Kato gaf Glen zijn eerste zanglessen en moedigde hem aan zijn muziekcarrière verder uit te bouwen.Dat was het begin van een professionele samenwerking, want Kato schreef het nummer Jou Alleen speciaal voor Glen. Vorig jaar bracht Glen met zijn debuutsingle Morgen dementie positief onder de aandacht. De single werd enthousiast onthaald en zijn inspanningen leverden hem recent nog de titel van Krak van Ruiselede op. (PADI)