Gio Vano heet in het dagelijkse leven Giovanni Vandendriessche. Hij is 28 jaar, afkomstig van Eernegem en woont nu in Roeselare. Beroepshalve is hij zelfstandige in voegwerken en gevelrenovatie. "Vroeger was ik profvoetballer bij de reserven van Club Brugge. Door omstandigheden van trainers die mij links lieten liggen, trok ik naar een andere ploeg, maar daarna ben ik gestopt met voetballen. Op dat moment was ik al in de ban van muziek. Ik zong bij mijn papa op zijn installatie bij hem thuis in de kamer. Ik zong altijd de karaokeversies mee", vertelt Gio Vano. "Na lang zagen van zanger Michael Lanzo uit Kachtem durfde ik eindelijk eens op een podium staan. Hoe ik bij Michael terecht kwam ? Via Steven, de broer van Michael, die met een Volkswagen Kever reed. Ik kocht die Kever van Steven aan. Ik vertelde over mijn muzikale interesses. Op die manier kwam ik in contact met zijn broer Michael. Door een Volkswagen Kever geraakte ik dus in de muziek", lacht Gio Vano. "Het duurde echter nog een hele tijd vooraleer ik die stap zette om echt op een podium te staan. Ik had immers schrik om op een podium voor een publiek te staan. Eens ik erop sta, gaat het wel maar vooraf is dat serieus stressen. Gelukkig heb ik dat nu overwonnen. Via Michael kwam ik dan in contact met David Galle, die iets zag in mijn muzikale toekomst."

Gio Vano trok naar de opname studio en nam het nummer Kleine dingen op. "Het is een cover met een tekst die past bij mijn persoon. Het is een gevoelig nummer, waarin liefde centraal staat. Het komt erop neer dat je de kleine dingen moet respecteren in je leven. Mijn voorkeur gaat naar nummers van Jan Smit, Django, André Hazes... Nederlandse muziek spreekt mij aan", vertelt hij verder. "Ik breng ze op mijn eigen manier. Niet coveren om te coveren. Ik zing 't liefst liedjes waar ik mijn stem hoog kan laten weerklinken. Ik haal inderdaad graag uit met mijn stem, alhoewel ik nog nooit zang- of muziekles volgde. 't Moet zijn dat dit talent in mijn genen zit." (PADI)

Gio Vano heet in het dagelijkse leven Giovanni Vandendriessche. Hij is 28 jaar, afkomstig van Eernegem en woont nu in Roeselare. Beroepshalve is hij zelfstandige in voegwerken en gevelrenovatie. "Vroeger was ik profvoetballer bij de reserven van Club Brugge. Door omstandigheden van trainers die mij links lieten liggen, trok ik naar een andere ploeg, maar daarna ben ik gestopt met voetballen. Op dat moment was ik al in de ban van muziek. Ik zong bij mijn papa op zijn installatie bij hem thuis in de kamer. Ik zong altijd de karaokeversies mee", vertelt Gio Vano. "Na lang zagen van zanger Michael Lanzo uit Kachtem durfde ik eindelijk eens op een podium staan. Hoe ik bij Michael terecht kwam ? Via Steven, de broer van Michael, die met een Volkswagen Kever reed. Ik kocht die Kever van Steven aan. Ik vertelde over mijn muzikale interesses. Op die manier kwam ik in contact met zijn broer Michael. Door een Volkswagen Kever geraakte ik dus in de muziek", lacht Gio Vano. "Het duurde echter nog een hele tijd vooraleer ik die stap zette om echt op een podium te staan. Ik had immers schrik om op een podium voor een publiek te staan. Eens ik erop sta, gaat het wel maar vooraf is dat serieus stressen. Gelukkig heb ik dat nu overwonnen. Via Michael kwam ik dan in contact met David Galle, die iets zag in mijn muzikale toekomst."Gio Vano trok naar de opname studio en nam het nummer Kleine dingen op. "Het is een cover met een tekst die past bij mijn persoon. Het is een gevoelig nummer, waarin liefde centraal staat. Het komt erop neer dat je de kleine dingen moet respecteren in je leven. Mijn voorkeur gaat naar nummers van Jan Smit, Django, André Hazes... Nederlandse muziek spreekt mij aan", vertelt hij verder. "Ik breng ze op mijn eigen manier. Niet coveren om te coveren. Ik zing 't liefst liedjes waar ik mijn stem hoog kan laten weerklinken. Ik haal inderdaad graag uit met mijn stem, alhoewel ik nog nooit zang- of muziekles volgde. 't Moet zijn dat dit talent in mijn genen zit." (PADI)