Met haar ongeremdheid en overweldigende gestalte staat Liesa Naert garant voor hilarische scènes. Momenteel vertolkt Liesa de rol van Inge in Gevoel voor tumor. Verder is ze bekend van haar tv-rollen in Quiz Me Quick, Eigen Kweek, De zonen van Van As, Willy's en Marjetten en haar bijdragen aan De Ideale Wereld. Ze studeerde dramatische kunst aan het Conservatorium Gent en stond op de planken van o.a. 4Hoog, Hanneke Paauwe, Het Paleis, Studio Okra en Antigone.

Roodkapje, de musical werd in samenwerking met Van Hoorne Entertainment bewerkt tot een interactieve en humoristische voorstelling. Vanaf april 2019 te zien in o.a. Alsemberg, Leopoldsburg, Gent, Izegem, Lebbeke, Waregem, Ninove, Mol, Oostende, Heist-op-den-Berg, Evergem, Scherpenheuvel, Knokke... Deze voorstelling zal geschikt zijn voor kinderen vanaf drie jaar en zorgt voor meer dan één uur muzikaal vermaak. Voorzien van een kleurrijk decor, prachtige kostuums en uiteraard swingende meezingliedjes wordt dit dé familievoorstelling die je niet mag missen.

Terwijl Katja Retsin en Jan Schepens nog tot midden juni schitteren in Dolfje Weerwolfje plant Event-Team nu al een veelbelovende opvolger voor volgend seizoen. Binnenkort meer informatie via www.event-team.be.

(PADI)

Met haar ongeremdheid en overweldigende gestalte staat Liesa Naert garant voor hilarische scènes. Momenteel vertolkt Liesa de rol van Inge in Gevoel voor tumor. Verder is ze bekend van haar tv-rollen in Quiz Me Quick, Eigen Kweek, De zonen van Van As, Willy's en Marjetten en haar bijdragen aan De Ideale Wereld. Ze studeerde dramatische kunst aan het Conservatorium Gent en stond op de planken van o.a. 4Hoog, Hanneke Paauwe, Het Paleis, Studio Okra en Antigone.Roodkapje, de musical werd in samenwerking met Van Hoorne Entertainment bewerkt tot een interactieve en humoristische voorstelling. Vanaf april 2019 te zien in o.a. Alsemberg, Leopoldsburg, Gent, Izegem, Lebbeke, Waregem, Ninove, Mol, Oostende, Heist-op-den-Berg, Evergem, Scherpenheuvel, Knokke... Deze voorstelling zal geschikt zijn voor kinderen vanaf drie jaar en zorgt voor meer dan één uur muzikaal vermaak. Voorzien van een kleurrijk decor, prachtige kostuums en uiteraard swingende meezingliedjes wordt dit dé familievoorstelling die je niet mag missen.(PADI)