Na Kijk naar boven en Telkens opnieuw tovert Freek terug nieuw werk tevoorschijn. De warmste stem van Vlaanderen komt met een zomers, swingend nummer op de proppen, namelijk Jij doet iets met mij. Freek was op zoek naar een zomer nummer en hij heeft dat gevonden bij producer Peter Keereman uit Wetteren, die het nummer ook schreef.

De meeste Vlaamse zangers namen het nieuwe nummer van Freek al direct op in hun playlist. Ook uit Nederland kwam er al reactie. Bij onze noorderburen gaat men zijn warme stem vergelijken met ... Réne Froger. De artiest uit Hoegaarden gaat met dit liedje een stap hoger in zijn carrière. Check de Ultratop in de komende weken, want Freek komt er zeker en vast aan.

(PADI)

Na Kijk naar boven en Telkens opnieuw tovert Freek terug nieuw werk tevoorschijn. De warmste stem van Vlaanderen komt met een zomers, swingend nummer op de proppen, namelijk Jij doet iets met mij. Freek was op zoek naar een zomer nummer en hij heeft dat gevonden bij producer Peter Keereman uit Wetteren, die het nummer ook schreef.De meeste Vlaamse zangers namen het nieuwe nummer van Freek al direct op in hun playlist. Ook uit Nederland kwam er al reactie. Bij onze noorderburen gaat men zijn warme stem vergelijken met ... Réne Froger. De artiest uit Hoegaarden gaat met dit liedje een stap hoger in zijn carrière. Check de Ultratop in de komende weken, want Freek komt er zeker en vast aan.(PADI)