Frans Bauer en Garry Hagger als kerstman gespot in tuincenter Floralux in… Ham

Garry Hagger en Frans Bauer bij Floralux. © Foto FODI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Een post op de sociale media van Frans Bauer en Garry Hagger zorgden voor een ware toeloop naar Floralux in Ham.

Omstreeks 15u30 stonden de parkings en aanpalende straten overvol. Duizenden bezoekers vergaapten zich op de surprise van de dag: twee kerstmannen die een aardig woordje kunnen zingen. Het populaire tuincentrum Floralux uit Dadizele dat sedert het voorjaar ook een mega vestiging heeft in het Limburgse Ham kreeg twee wel bijzondere kerstmannen over de vloer. Waarom en zoveel meer… wij hadden het genoegen om bij een geurige kop koffie een gezellige babbel te slaan, net voor de twee koek en versnaperingen uitdeelden.

“Garry en ik doen samen met de Zuid Afrikaanse popzangeres Nádine liefst zeven kerstconcerten in Vlaanderen. Magisch Mooi gaat een betoverend mooie kerstshow zijn en omdat Floralux er overal gaat bij zijn wilden wij wat terug doen voor het grootste tuincentrum van Vlaanderen. Compleet onverwacht vielen we de vestiging in het Limburgse Ham binnen en begonnen we koek en cake uit te delen. De verbazing van de klanten was compleet,”, zegt Frans Bauer. Garry Hagger valt in : “Je had de gezichten van die medewerkers moeten zien. Fantastisch om mensen op een koude namiddag zo hartverwarmend blij te maken. Als je dan hoort hoe enthousiast de mensen zijn als we vertellen over Magisch Mooi, onze kerstshow, dan kan het niet snel genoeg midden december zijn.”

Frans Bauer en Garry Hagger als kerstman gespot in tuincenter Floralux in... Ham

Jullie brengen een unieke show, nooit eerder vertoond… “Dat klopt”, reageert Frans Bauer. “Normaal putten we uit het eigen repertoire, maar nu zingen we liedjes die we nog nooit eerder op het podium gebracht hebben. Kerstliedjes maar ook songs met een warme boodschap rond kerst. We hebben de afgelopen weken diverse keren samen gezeten en de show steekt zo mooi in elkaar. Vanaf volgende week starten we de repetities met de Holland Show Band en vanaf vrijdag is ook Nádine in het land. Zij is een ware ster in Zuid Afrika, heeft een eigen tv-programma maar is vooral een fantastische zangeres.” Ook Garry Hagger is daarvan overtuigd. “Wat is me dat een artieste. Een bangelijke stem, super getalenteerd en een performance op de bühne om u tegen te zeggen. Ik kijk er ontzettend naar uit om haar in de show te kunnen verwelkomen.”

Nadiné.
Nadiné.© Foto FODI

Frans, je sprak over liedjes die we nog nooit hebben gehoord. Heb je niet wat overdreven? “Kerst is de mooiste tijd van het jaar. Dan moet je toch een accent leggen op nummers met een boodschap. De warmte van kerst ga je gedurende de hele show voelen. Geloof me. Van Stille Nacht tot en met de allermooiste song van John Lennon in een Nederlandse vertolking. Ik kan alleen maar zeggen wees erbij.” Garry : “Ik kan niet wachten om met de andere twee het podium te delen. Het duet dat we gekozen hebben voor mezelf en Nádine wordt een absoluut hoogtepunt. Het is één van de mooiste liedjes uit het muziekverleden. Echt waar ! De allergrootste kerstliedjes komen voorbij : Last Christmas, Mary’s Boy Child, Feliz Navidad”,Driving Home For Christmas, Let It Snow…. En we brengen alle drie ook enkele van onze grootste hits.”

Garry besluit: “Het belooft een unieke show te worden met de topmuzikanten en het koor van de Holland Show Band in een sfeer en decor waar we Floralux nu al een pluim moeten voor geven. Kerst zoals je het thuis van in de zetel op de televisie zou willen zien voorbij komen. Met twee super collega’s, een té gekke sympathieke Nederlander en een super charmante Zuid Afrikaanse zangeres. Zoals één van de journalisten het vorige week zei tegen me : Kerst zal nog nooit zo magisch mooi geweest zijn.”

Frans amuseerde zich in de zaak.
Frans amuseerde zich in de zaak.© Foto FODI

De zeven locaties zijn elk op zich uniek en apart. Op vrijdag 14 december staan ze in het Plopsa Theater in De Panne. Op zaterdag 15 december in de kerk in Zelzate en op zondag 16 december in Salons Mantovani in Oudenaarde. Op vrijdag 21 december zijn ze te gast in de Sportoase Arena in Leuven. Op zaterdag 22 december in Kursaal Oostende en op zondag 23 december in de Limburghal in Genk. Op tweede kerstdag woensdag 26 december wordt de laatste show gegeven in San Marco Village in Schelle. Tickets en info : www.magischmooi.be.

(PADI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier