Frankie Valli & The Four Seasons komen naar Kursaal Oostende

Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

De legendarische Amerikaanse zanger Frankie Valli treedt op zaterdag 11 juli met The Four Seasons om 20 uur voor de allereerste keer in ons land op met een concert in Kursaal Oostende.

In 1990 werden The Four Seasons opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame en in 1999 volgde de Vocal Group Hall of Fame. Bovenop deze prijzen werd er ook een musical gemaakt over de levens van Frankie and The Four Seasons, getiteld Jersey Boys. De musical won maar liefst zes Tony Awards en is ondertussen uitgegroeid tot een Broadwayklassieker. In 2014 werd het leven van Frankie Valli verfilmd door Clint Eastwood en kreeg de gelijknamige titel Jersey Boys.

Frankie Valli onderscheidde zich van andere zangers uit zijn tijd door een unieke falsettostem. Met The Four Seasons haalde hij 29 hitsingles binnen en als soloartiest voegde hij er nog negen toe. Met meer dan 175 miljoen verkochte platen bewijzen deze heren dat zij hun plaats in de muziekgeschiedenis verdiend hebben. Beleef in Oostende opnieuw de klassiekers “Big Girls Don’t Cry,” “Walk Like a Man,” “Rag Doll,” en “Can’t Take My Eyes Off You”. (PADI)

Tickets : 93, 83, 73 euro. Reserveren via www.kursaaloostende.be, 0900 40 850 (maximum 0,50 euro/minuut)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier