In 2016 deed Kjell mee aan The Voice en niet zonder succes. Hij geraakte zelfs in de tweede liveshow, waarna hij werd aangesproken door een manager die rond Kjell een nieuwe jongensband wilde beginnen. De groep State Of Mind tourde twee keer tijdens een digitour in Amerika. Momenteel bestaat deze groep niet meer.

In die periode was Kjell bevriend geraakt met Fenne (Verrecas), de dochter van Frank Valentino. Fenne was ooit Miss Young Fashion en ex-Miss Exclusive. Ze stond ook al op de dansgroep tijdens tv-optredens van Ment Live en deed dit ook op het concert van haar vader Frank met Sien Keukeleire.

Samen met Kjell kocht ze net een huisje in Roeselare, waar ze samen wonen. Frank koos voor dat duet, een tekst die hij zelf schreef over zijn kinderen, die hij allemaal graag ziet. "Als baby waren ze dicht bij papa, maar later heb ik ze vaak moeten missen. Ze zijn nu groot. Ik vraag mij af of er in hun leven nog plaats is voor hun pa", vertelt Frank, die zijn woorden in 't Nederlands zong. Zijn schoonzoon zong in 't Engels en samen zongen ze de finalestrook. Wondermooi, ontroerend !

(PADI & Daniël)

In 2016 deed Kjell mee aan The Voice en niet zonder succes. Hij geraakte zelfs in de tweede liveshow, waarna hij werd aangesproken door een manager die rond Kjell een nieuwe jongensband wilde beginnen. De groep State Of Mind tourde twee keer tijdens een digitour in Amerika. Momenteel bestaat deze groep niet meer. In die periode was Kjell bevriend geraakt met Fenne (Verrecas), de dochter van Frank Valentino. Fenne was ooit Miss Young Fashion en ex-Miss Exclusive. Ze stond ook al op de dansgroep tijdens tv-optredens van Ment Live en deed dit ook op het concert van haar vader Frank met Sien Keukeleire. Samen met Kjell kocht ze net een huisje in Roeselare, waar ze samen wonen. Frank koos voor dat duet, een tekst die hij zelf schreef over zijn kinderen, die hij allemaal graag ziet. "Als baby waren ze dicht bij papa, maar later heb ik ze vaak moeten missen. Ze zijn nu groot. Ik vraag mij af of er in hun leven nog plaats is voor hun pa", vertelt Frank, die zijn woorden in 't Nederlands zong. Zijn schoonzoon zong in 't Engels en samen zongen ze de finalestrook. Wondermooi, ontroerend ! (PADI & Daniël)