Dinsdag 31 maart, 2020

Frank Valentino zet zaal Middenstand in Ingelmunster in vuur en vlam

Het resultaat: de zaal - fan of geen fan van Frank Valentino - begon tijdens zijn medley hevig heen en weer te zwaaien met de vlaggetjes. Wat een ambiance. Daarna werden de vlaggetjes terug opgehaald. Toen dachten we direct: "Oei, crisis zeker in muziekland?" Zo'n vlaggetje is toch een leuk hebbeding voor mensen die houden van Vlaamse artiesten en die dat dus ongetwijfeld ook thuis zullen koesteren.

Maar hoe dan ook, Frank Valentino deed zijn uiterste best in zaal Middenstand in Ingelmunster. Hij begon met de meezinger "Café aan de haven", gevolgd door "Mijn hart is vrij" uit de jaren negentig, "Als de zon schijnt", "Tenerife", enzoverder. De zanger speelde ook "Il Silenzio" op trompet. Het was een zonnige dag, hij sprak veel over de zon en als toetje zong hij natuurlijk ook over "Wij slapen samen in een Cabrio".

Wie het niet zou weten, de song over nummer "862175" werd ook gebracht en iedereen kende blijkbaar al dit nummer uit het hoofd. Aansluitend stond zanger Herbert Verhaeghe uit Kuurne op het podium. Hij begon met "Cupido" en bracht dan heel wat van zijn populaire nummers, waaronder ook "Deja Vu", "Ga niet weg van mij", "Kom wat dichterbij", enzoverder.

Tijdens het gezellig samenzijn in een nokvolle zaal Middenstand werden er ook twee aanwezige jarigen in de kijker geplaatst. Er waren felicitaties voor Monique Demeyer uit Lottenhulle, een hevige fan van Herbert Verhaeghe, en ook voor Anna Delanghe uit Ingelmunster.

(PADI)

Een allereerste seniorenshow van dezelfde organisator SJG Events vindt plaats op maandag 4 maart om 14.30 uur in zaal Mandeldaele in Izegem/Emelgem. Frappant, Chris Reilhof en Danny Fabry staan op het podium. Deuren open vanaf 13.30 uur. Toegang : 12,5 euro, inclusief koffie en gebak. In voorverkoop 10 euro. Info en reserveren : 0485 28 47 77.