De single Al die jaren maakte deel uit van The Music Video Trilogy. Een drieluik, zeg maar kortfilm, die drie verschillende liedjes samenbracht. Singles, die allen moeiteloos de Nationale Ultratop en aanverwante hitlijsten hebben gehaald. "De hedendaagse muziek kan nu eenmaal niet zonder waardige videoclip en met deze driedelige film hebben we inderdaad de lat hoog gelegd. Een toch wel spannend scenario, boeiende plots, blitse auto's, helikopter, maffia.... alles samen verdeeld over de drie verschillende liedjes," aldus Frank.

Frank Valentino heeft duidelijk z'n weg terug gevonden in de Vlaamse muziekwereld, na zich toch flink wat jaren terughoudend te hebbend opgesteld. Hij woonde zelfs vier jaren in Tenerife waar hij ook vaak zong om dan uiteindelijk begin 2017 helemaal terug te komen naar West-Vlaanderen. En dit in de ware zin van het woord, want nu negen singles en twee en een half jaar later mag het duidelijk zijn dat Frank zijn plaats helemaal terug heeft opgeëist. Een geslaagde comeback ! Daar heeft ook de recente zomersingle Kom dans een puntje op de 'i" gezet en nu is er dus de nieuwe single In jouw ogen.

Frank Valentino heeft nog heel wat werk als zanger., FODI
Frank Valentino heeft nog heel wat werk als zanger. © FODI

De tekst werd terug geschreven door Frank zelf, de productie is van David Vervoort. Een topper voor op de dansvloer. Nadat Frank de voorbije tijd voor aanstekelijke uptempo nummers koos, is hij met deze single weer helemaal op de romantische toer gegaan. Frank gaat er overigens prat op in deze hedendaagse muziekscene er niet voor te kiezen om klakkeloos nummers uit Nederland te gaan coveren noch voor de hand liggende covers. Liever wat originaliteit, een eigen geluid en een weloverwogen keuze bij elke nieuwe single. Een nieuw album komt ook snel dichterbij. In het voorjaar 2020 moet de verzamelaar uitkomen. Frank belooft dat er knap en verrassend werkt zal op staan, maar meer wil hij nog niet zeggen.

En dan is er uiteraard het concert van zaterdagavond eerstkomend. Trad Frank Valentino in de jaren tachtig en negentig zeer vaak op met orkest, dan was dit de voorbije 20 jaar helemaal niet meer het geval. Maanden is er druk gewerkt aan het schrijven van arrangementen voor de volledige Rico Zoroh Band. Het wordt een gevarieerde avond met enkele niet aangekondigde ingrediënten, eens te meer verrassend nu en dan. Ook de Dancing Girls ontbreken niet op het appel en er is een indrukwekkende playlist. Alle hits uit de jaren tachtig die het op de vrije radio's zo goed deden, de hits uit de TOTZ-jaren en natuurlijk alle nieuw materiaal inclusief de allernieuwste single komen aan bod. Een sprongetje naar wat chanson, internationale ballads en wat rythm staan ook op het programma alsook als de trompet en de sax, waar het voor Frank ooit op muzikaal vlak mee is begonnen.

(PADI)

Zaterdag 12 oktober vanaf 20 uur in Kusttheater Colisée, Kerkstraat 27 in Blankenberge. Ook vanaf 18.30 uur diner mogelijk. Prijs VIP met diner 55 euro, VIP zonder diner 30 euro, rang één 20 euro en rang twee 15 euro. Info en tickets : 050 41 11 00 - www.witte-paard.be/tickets

De single Al die jaren maakte deel uit van The Music Video Trilogy. Een drieluik, zeg maar kortfilm, die drie verschillende liedjes samenbracht. Singles, die allen moeiteloos de Nationale Ultratop en aanverwante hitlijsten hebben gehaald. "De hedendaagse muziek kan nu eenmaal niet zonder waardige videoclip en met deze driedelige film hebben we inderdaad de lat hoog gelegd. Een toch wel spannend scenario, boeiende plots, blitse auto's, helikopter, maffia.... alles samen verdeeld over de drie verschillende liedjes," aldus Frank.Frank Valentino heeft duidelijk z'n weg terug gevonden in de Vlaamse muziekwereld, na zich toch flink wat jaren terughoudend te hebbend opgesteld. Hij woonde zelfs vier jaren in Tenerife waar hij ook vaak zong om dan uiteindelijk begin 2017 helemaal terug te komen naar West-Vlaanderen. En dit in de ware zin van het woord, want nu negen singles en twee en een half jaar later mag het duidelijk zijn dat Frank zijn plaats helemaal terug heeft opgeëist. Een geslaagde comeback ! Daar heeft ook de recente zomersingle Kom dans een puntje op de 'i" gezet en nu is er dus de nieuwe single In jouw ogen.De tekst werd terug geschreven door Frank zelf, de productie is van David Vervoort. Een topper voor op de dansvloer. Nadat Frank de voorbije tijd voor aanstekelijke uptempo nummers koos, is hij met deze single weer helemaal op de romantische toer gegaan. Frank gaat er overigens prat op in deze hedendaagse muziekscene er niet voor te kiezen om klakkeloos nummers uit Nederland te gaan coveren noch voor de hand liggende covers. Liever wat originaliteit, een eigen geluid en een weloverwogen keuze bij elke nieuwe single. Een nieuw album komt ook snel dichterbij. In het voorjaar 2020 moet de verzamelaar uitkomen. Frank belooft dat er knap en verrassend werkt zal op staan, maar meer wil hij nog niet zeggen.En dan is er uiteraard het concert van zaterdagavond eerstkomend. Trad Frank Valentino in de jaren tachtig en negentig zeer vaak op met orkest, dan was dit de voorbije 20 jaar helemaal niet meer het geval. Maanden is er druk gewerkt aan het schrijven van arrangementen voor de volledige Rico Zoroh Band. Het wordt een gevarieerde avond met enkele niet aangekondigde ingrediënten, eens te meer verrassend nu en dan. Ook de Dancing Girls ontbreken niet op het appel en er is een indrukwekkende playlist. Alle hits uit de jaren tachtig die het op de vrije radio's zo goed deden, de hits uit de TOTZ-jaren en natuurlijk alle nieuw materiaal inclusief de allernieuwste single komen aan bod. Een sprongetje naar wat chanson, internationale ballads en wat rythm staan ook op het programma alsook als de trompet en de sax, waar het voor Frank ooit op muzikaal vlak mee is begonnen.(PADI)