Het zijn bizarre tijden met vooral veel onwezenlijke en bizarre beelden. Iedereen vult die in zoals het hem past, de één al wat meer uitgesproken, de ander al wat minder.... Ook Frank Valentino is als artiest zwaar geraakt in deze crisistijd. Geraakt als artiest waar hij alle optredens voor lange tijd geannuleerd ziet, maar vooral ook geraakt ook als mens waar hij zo goed mogelijk een steun, een lichtpuntje wil zijn voor allen die het net nu zeer moeilijk hebben... de hulpbehoevenden, zieken en diegenen die zich voor anderen inzetten.

Sinds enkele weken geeft hij live-concerten van thuis uit. Elke zondag zingt hij zo'n twee uur al zijn eigen hits, standards en sfeernummers om zijn publiek een aangename tijd te bezorgen. Met een speciaal gemaakt "karaoke-scherm" kunnen de kijkers meezingen. Komende week is er een live stream optreden gepland, speciaal naar de bewoners van rusthuizen toe. Om het verplegend personeel een uurtje minder spanning te bezorgen en vooral de bewoners zelf even mee te slepen op de tonen van welgekende meezingbare melodieën. Komende zondag steekt Frank nog een tandje bij en gaat hij de baan op met Paasontbijten. Hij doet dat voor hen die veilig thuis willen blijven en toch op Paaszondag zelf hun ouders of anderen willen verrassen met een uitgebreid ontbijt in de regio Brugge. Een mand vol pistoletjes, mini boterkoekjes, Italiaanse ham, gekookte ham, kaas, brie, zalm, boter, koffie ,thee, vers fruitsap, confituren, choco, speculoospasta, peperkoek, chocolade, pralines, fruit , yoghurt, enz... Komt Frank Valentino met een heerlijk ontbijt aanstaande zondag bij u langs ? Volwassenen betalen 17,50 euro, kinderen 11 euro. Dat kan ! Bestellen via mail : info@bakkerij-vlamynck.be of 050 60 16 64 (PADI)

Het zijn bizarre tijden met vooral veel onwezenlijke en bizarre beelden. Iedereen vult die in zoals het hem past, de één al wat meer uitgesproken, de ander al wat minder.... Ook Frank Valentino is als artiest zwaar geraakt in deze crisistijd. Geraakt als artiest waar hij alle optredens voor lange tijd geannuleerd ziet, maar vooral ook geraakt ook als mens waar hij zo goed mogelijk een steun, een lichtpuntje wil zijn voor allen die het net nu zeer moeilijk hebben... de hulpbehoevenden, zieken en diegenen die zich voor anderen inzetten.Sinds enkele weken geeft hij live-concerten van thuis uit. Elke zondag zingt hij zo'n twee uur al zijn eigen hits, standards en sfeernummers om zijn publiek een aangename tijd te bezorgen. Met een speciaal gemaakt "karaoke-scherm" kunnen de kijkers meezingen. Komende week is er een live stream optreden gepland, speciaal naar de bewoners van rusthuizen toe. Om het verplegend personeel een uurtje minder spanning te bezorgen en vooral de bewoners zelf even mee te slepen op de tonen van welgekende meezingbare melodieën. Komende zondag steekt Frank nog een tandje bij en gaat hij de baan op met Paasontbijten. Hij doet dat voor hen die veilig thuis willen blijven en toch op Paaszondag zelf hun ouders of anderen willen verrassen met een uitgebreid ontbijt in de regio Brugge. Een mand vol pistoletjes, mini boterkoekjes, Italiaanse ham, gekookte ham, kaas, brie, zalm, boter, koffie ,thee, vers fruitsap, confituren, choco, speculoospasta, peperkoek, chocolade, pralines, fruit , yoghurt, enz... Komt Frank Valentino met een heerlijk ontbijt aanstaande zondag bij u langs ? Volwassenen betalen 17,50 euro, kinderen 11 euro. Dat kan ! Bestellen via mail : info@bakkerij-vlamynck.be of 050 60 16 64 (PADI)