Filip en Gina van fanclub Michael Lanzo vierden 40ste huwelijksverjaardag in Den Toerist

Gina en Filip waren 40 jaar getrouwd. Ze zijn ook de verantwoordelijken van de fanclub van Michael Lanzo en vierden dat in zijn zaak Den Artiest in Meulebeke. © PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Filip en Gina Depaepe-De Busschere uit Izegem waren op zondag 5 juli 40 jaar getrouwd. Ze vierden dat op zaterdagavond 4 juli tijdens een showavond bij familielid Michael Lanzo in Den Toerist in Meulebeke. Filip en Gina zijn ook al zes jaar de verantwoordelijken van de fanclub van Michael Lanzo.

Filip en Gina wonen in de Zevekotestraat in Izegem. Filip is de schoonbroer van de pa van Michael Lanzo en Gina is de zus van de ma van Michael Lanzo. Kortom, heel naaste familie of een tante en nonkel van de zanger. Sinds 1 mei is Filip met rustpensioen. Hij werkte 45 jaar in het textielbedrijf Beaulieu in Wielsbeke. Op 14 augustus eerstkomend gaat Gina ook met pensioen. Zij staat al 25 jaar op de loonlijst van hetzelfde bedrijf. Door de corona kon het echtpaar nog geen feestje vieren. Daarom besloten ze van af te zakken naar de showavond van Michael Lanzo in Het Muziekcafé Den Toerist in Meulebeke, waar ze met méér dan één drankje eens konden toosten op het rustpensioen van Filip. Het Izegemse echtpaar zijn al zes jaar de verantwoordelijken van de fanclub van Michael Lanzo. Ooit waren ze in Lloret de Mar met Reizen Verhoeven, waar Michael ook moest zingen. In die periode werd VDM Produkties het management van Michael Lanzo. Even later besloten Filip en Gina zich in te zetten voor zijn fanclub. “Omdat Filip en ik nog werkten, konden we tijdens de week er zelden bij zijn wanneer Michael moest optreden. Nog twee andere mensen gaan mee als fanclub met Michael en we willen hen zeker dat werk niet afnemen. Integendeel, we zijn hen daar heel dankbaar voor omdat ze zich ook inzetten voor de fanclub. Maar Filip en ik zullen wel in de toekomst wat meer vrije tijd hebben om ons over de fanclub te ontfermen”, zegt Gina. Welk liedje horen ze het liefst van Michael Lanzo ? “We horen ze allemaal graag. Sorry, één nummer kunnen we er dus echt niet uithalen.” (PADI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier