We informeerden bij Filip D'haeze welk nieuw project hij nu weer uit de grond stampt. Is dat project misschien iets eenmalig wegens de coronasituatie en omdat artiesten nu maar weinig op een podium kunnen staan ? "Vorig jaar was ik met Swoop te gast bij 'Residence Pierre', een chambre d'hotel in het Franse Rosière Pres Troyes, ter voorbereiding van onze nieuwe album en show 'Bal Masqué'. Deze zaak wordt uitgebaat door de Belgen Heidi en Peter. Beiden zijn afkomstig uit Tielt en zijn al jaren goede vrienden. Ik ben ook al verschillende jaren peter van hun eigen champagne. Eveline Cannoot is de meter. We werken dan ook heel vaak samen met en in naam van 'Residence Pierre'. Tijdens die driedaagse 'teambuilding' met Swoop werden er zoals altijd weer wilde plannen gemaakt voor de toekomst. Ik kreeg van zaakvoerder Peter Bruneel de kans om met hun 'Champagne-trailer' naar België te komen om hier degustaties te organiseren. Die champagne wordt trouwens gemaakt bij de champagne-boer 'Veuve Dousso'. De fans van hun champagne hebben een groot en trouw bereik, dus kan ik direct rekenen op een groot klantenbestand. Dit leek toen een leuk plan voor momenten wanneer het met mijn optredens en andere projecten wat rustiger zou zijn. Maar door de corona-crisis was er meer tijd om te werken aan nieuwe projecten, aangezien we niet meer mogen optreden. Zo kwam dus het idee 'Bubbles Up - Bubbles & More' sneller tot leven."

Het nieuwe project van Filip heeft te maken met champagne., GF
Het nieuwe project van Filip heeft te maken met champagne. © GF

Het concept is een combinatie van een champagnedegustatie, food en entertainment. Een concept van verjaardagsfeest tot festival, waarbij alles mogelijk en bespreekbaar is. Natuurlijk is het in de toekomst de bedoeling om deze formule zoveel mogelijk te eindigen met een solo-optreden van Filip. "Of twee vliegen in één klap", glimlacht hij. "Nu zondag stel ik mijn nieuw concept officieel voor, in samenwerking met Pop Up Restaurant 'Bijenbos' te Balegem. Dit is een prachtige locatie in openlucht. Alles zal gebeuren volgens de corona-regels in en met 'Bubbles'. De degustatie is volledig uitverkocht en dat is meteen een goede start. Heel binnenkort organiseren we er zelf nog een paar waarvan de eerste boekingen nu al binnen zijn. Het ziet er dus heel goed uit", besluit Filip. (PADI)

Interesse voor dit nieuwe concept ? Neem contact op met info@bubblesup.be.

We informeerden bij Filip D'haeze welk nieuw project hij nu weer uit de grond stampt. Is dat project misschien iets eenmalig wegens de coronasituatie en omdat artiesten nu maar weinig op een podium kunnen staan ? "Vorig jaar was ik met Swoop te gast bij 'Residence Pierre', een chambre d'hotel in het Franse Rosière Pres Troyes, ter voorbereiding van onze nieuwe album en show 'Bal Masqué'. Deze zaak wordt uitgebaat door de Belgen Heidi en Peter. Beiden zijn afkomstig uit Tielt en zijn al jaren goede vrienden. Ik ben ook al verschillende jaren peter van hun eigen champagne. Eveline Cannoot is de meter. We werken dan ook heel vaak samen met en in naam van 'Residence Pierre'. Tijdens die driedaagse 'teambuilding' met Swoop werden er zoals altijd weer wilde plannen gemaakt voor de toekomst. Ik kreeg van zaakvoerder Peter Bruneel de kans om met hun 'Champagne-trailer' naar België te komen om hier degustaties te organiseren. Die champagne wordt trouwens gemaakt bij de champagne-boer 'Veuve Dousso'. De fans van hun champagne hebben een groot en trouw bereik, dus kan ik direct rekenen op een groot klantenbestand. Dit leek toen een leuk plan voor momenten wanneer het met mijn optredens en andere projecten wat rustiger zou zijn. Maar door de corona-crisis was er meer tijd om te werken aan nieuwe projecten, aangezien we niet meer mogen optreden. Zo kwam dus het idee 'Bubbles Up - Bubbles & More' sneller tot leven."Het concept is een combinatie van een champagnedegustatie, food en entertainment. Een concept van verjaardagsfeest tot festival, waarbij alles mogelijk en bespreekbaar is. Natuurlijk is het in de toekomst de bedoeling om deze formule zoveel mogelijk te eindigen met een solo-optreden van Filip. "Of twee vliegen in één klap", glimlacht hij. "Nu zondag stel ik mijn nieuw concept officieel voor, in samenwerking met Pop Up Restaurant 'Bijenbos' te Balegem. Dit is een prachtige locatie in openlucht. Alles zal gebeuren volgens de corona-regels in en met 'Bubbles'. De degustatie is volledig uitverkocht en dat is meteen een goede start. Heel binnenkort organiseren we er zelf nog een paar waarvan de eerste boekingen nu al binnen zijn. Het ziet er dus heel goed uit", besluit Filip. (PADI)Interesse voor dit nieuwe concept ? Neem contact op met info@bubblesup.be.