Feestelijke première van ‘November 89’ in Zuiderpershuis in Antwerpen

De hoofdcast en het ensemble. © Jan Liekens
Redactie KW

Op zaterdag 9 november – exact 30 jaar na de val van de Berlijnse Muur – ging ‘November 89’, de nieuwe spraakmakende musical van The Singing Factory over het leven rond en de val van de Berlijnse Muur, in première in het Zuiderpershuis in Antwerpen.

Het script en de liedjesteksten zijn van de hand van de 23-jarige Wanne Synnave (medepresentator ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’ op MNM). Naast de professionele acteurs Maike Boerdam, Sébastien De Smet en Saïn Vantomme bestaat de volledige cast uit 44 jongeren (tussen 15 en 25 jaar) van het jongerenkoor ‘Youforia’, dat je vorig seizoen nog aan het werk kon zien in Belgium’s Got Talent op VTM.

In de (jongeren)hoofdcast kan je eveneens onder andere Aaron Blommaert en Ryan Joostens aan het werk zien, die ook deel uitmaken van de nieuwe boyband BOBBY. Deze bijzondere productie is in regie van Anne Mie Gils en op muziek, live gebracht door een zeskoppige band, van Sam Verhoeven. Tot en met 24 november te zien in het Zuiderpershuis. (PADI)

Info en tickets : www.singingfactory.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier