Intussen maakte FamilyRadio ook de namen bekend van de artiesten die op vrijdag 24 en ook op vrijdag 31 juli aanwezig zullen zijn. Op vrijdag 24 juli neemt presentator Paul Bruna een interview af van Freddy Davis, Juul Kabas, John Horton, Gregory, Toni Servi, Eddy Smets, Michael Lanzo, Eric Flanders, Ingrii, Andy Reivan en Koen Dewulf. Op vrijdagnamiddag 31 juli staan volgende artiesten op de aanwezigheidslijst : Kurt Crabbé, Chris Clark, Yves Segers, Lisa Del Bo, De Jongens, Mieke en Bandit, LunaCoustic, Nick, Kevin en Romina, Ron Vanhoof, Sofie en Garry Hagger.

Vanaf 11.30 uur is het voor de fans mogelijkheid om te eten in De Kippe, maar men moet wel vooraf reserveren. Er zijn voldoende afstand zijn tussen de tafels en alle opgelegde veiligheidsmaatregelen worden in acht genomen. Om 14 uur beginnen de opnames van het radioprogramma. Die opnames duren tot 18 uur. (PADI)

Reserveren voor maaltijd : 051 544 048 - dekippe.be.

Intussen maakte FamilyRadio ook de namen bekend van de artiesten die op vrijdag 24 en ook op vrijdag 31 juli aanwezig zullen zijn. Op vrijdag 24 juli neemt presentator Paul Bruna een interview af van Freddy Davis, Juul Kabas, John Horton, Gregory, Toni Servi, Eddy Smets, Michael Lanzo, Eric Flanders, Ingrii, Andy Reivan en Koen Dewulf. Op vrijdagnamiddag 31 juli staan volgende artiesten op de aanwezigheidslijst : Kurt Crabbé, Chris Clark, Yves Segers, Lisa Del Bo, De Jongens, Mieke en Bandit, LunaCoustic, Nick, Kevin en Romina, Ron Vanhoof, Sofie en Garry Hagger.Vanaf 11.30 uur is het voor de fans mogelijkheid om te eten in De Kippe, maar men moet wel vooraf reserveren. Er zijn voldoende afstand zijn tussen de tafels en alle opgelegde veiligheidsmaatregelen worden in acht genomen. Om 14 uur beginnen de opnames van het radioprogramma. Die opnames duren tot 18 uur. (PADI)Reserveren voor maaltijd : 051 544 048 - dekippe.be.